SERIILE HOLLYWOOD CYCLE ȘI SEX WITH BRODY DESCHID SEZONUL PREMIERELOR PLINE DE RĂSTURNĂRI DE SITUAȚII LA E!

E! Entertainment Television a anunțat, pe 1 iulie, în cadrul unui eveniment la care a luat parte și cunoscutul designer român Stephan Pelger, premierele verii și ale toamnei 2015. Cu această ocazie, au fost lansate câteva premiere absolute la E!, dar și sezoane noi ale show-urilor deja consacrate, precum Keeping Up with The Kardashians sau House of DVF, printre altele.

În cadrul evenimentului a avut loc și o prezentare a colecției de toamnă Diane von Furstenberg, disponibilă în România în magazinului Sport Couture din cadrul Băneasa Shopping City și online, pe sportcouture.ro.

Seria premierelor din vara aceasta la E! a început cu al treilea sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills, care continuă la E! în fiecare duminică, de la ora 21:00. În cele 8 episoade de câte o oră, fiica celebrului David Hasselhoff, Taylor-Ann Hasselhoff, se alătură distribuţiei #InstaFaimoase care îi înclude pe Morgan Stewart, Dorothy Wang, EJ Johnson, Roxy Sowlaty, Jonny Drubel şi Brendan Fitzpatrick. În lumea extravagantă a milionarilor de 20 și ceva de ani, unde avioanele particulare, conturile cu multe zerouri și pantofii Louboutin sunt la ordinea zilei, vedem cum se trăiește viața la superlativ. Ultimul episod din #RichKids of Beverly Hills , sezonul 3, poate fi urmărit duminică, 26 iulie, de la 21:00.

Noua serie Hollywood Cycle aruncă o privire exclusivistă în culisele super-popularei şi competitivei lumi a spinning-ului, urmărind vieţile intense ale instructorilor de spinning de la Cycle House, destinaţia de top din L.A. pentru pasionaţii de acest sport. Seria săptămânală - care are premiera la E! vineri, 17 iulie, la ora 21:00 - invită publicul în culisele vieţilor instructorilor de aici, vedete ale lumii spinning-ului, ale căror personalităţi puternice şi hotărâte provoacă adesea conflicte de ordin personal şi profesional. În timp ce instructorii se chinuie să-şi umple sălile întunecate cu ciclişti transpiraţi, sportivii care le sunt loiali intră într-o competiţie feroce pentru atenţia lor şi sunt mereu tentaţi să amestece munca cu distracţia.

De sâmbătă, 25 iulie, de la ora 23:30, E! Entertainment renunţă la inhibiţii în cele patru episoade în premieră ale seriei Sex with Brody, un talk-show inspirat de seria podcast a lui Brody Jenner, vedeta TV care nu se teme să afle totul despre sex.

Acestuia i se alătură terapeutul şi scriitorul Dr. Mike Dow şi actriţa de comedie Stevie Ryan, iar discuţiile se vor încinge bine de tot la masa lor rotundă, unde se va discuta despre dragoste, relaţii şi sex. Conduse de Jenner, „ostilităţile” îl vor include pe terapeutul Dr. Mike Dow, care aduce cu el expertiza sa profesională şi profesională. Actriţa de comedie Stevie Ryan întregeşte echipa şi nu se fereşte de niciun subiect când vine vorba despre părerile şi experienţele ei sexuale. Împreună, cei trei vor discuta despre punctele plus şi minus ale facinantei lumi sexuale.

Caitlyn Jenner a devenit, în sfârșit, persoana care și-a dorit mereu să fie, iar acum se bucură din plin de noua sa viață. Povestea lui Caitlyn continuă în noul documentar săptămânal I Am Cait, care va avea premiera duminică, 2 august, la ora 21:00, numai la E! Noua docu-serie va arăta publicului ce înseamnă această tranziție pentru membrii familiei ei, dezvăluind, de asemenea, reacțiile celor din jur. Mai mult, publicul va afla în ce mod sunt afectate relațiile lui Cait cu familia și care sunt noile provocări din viața ei.

Seria Stewarts & Hamiltons urmăreşte familiile amestecate ale Alanei Stewart (plus copiii ei, Kimberly Stewart, Ashley Hamilton şi Sean Stewart) şi a fostului ei soţ, George Hamilton, care acum îi este cel mai bun prieten. Din 9 august, pregătiţi-vă pentru râs, distracţie şi o tonă de dragoste primite din partea unei familii cu o istorie cum numai la Hollywood putem găsi. Faceţi cunoştinţă cu Stewarts & Hamiltons - o familie cu pedigree hollywoodian, din care fac parte Kimberly Stewart, fiica lui Rod Stewart şi a fostului model Alana Stewart. Cele opt episoade a câte o oră din acest prim sezon al seriei Stewarts & Hamiltons, care are premiera la E! duminică, 9 august, la ora 22:00, se centrează pe vieţile ocupate şi dinamica familială unică din vieţile Alanei, a lui George, Kimberly, Ashley Hamiton, Sean Stewart şi George Hamilton Jr.
 

WAGS, noua serie de opt episoade a câte o oră care debutează la E! pe 4 septembrie la ora 22:00, prezintă vieţile unora dintre cei mai cunoscuți atleţi profesionişti, din perspectiva iubitelor şi soţiilor acestora. WAGS urmăreşte femeile frumoase, independente şi sincere care formează un club exclusivist de soţii şi iubite ale sportivilor profesionişti. Aceste femei se bat mereu pentru a obţine respect şi întâietate şi duc vieţi strălucitoare pline de avantaje; dar diamantele, călătoriile la clasa I, maşinile şi vilele nu se obţin uşor, iar poziţiile de top în acest grup de elită sunt obţinute doar de cele care ştiu cum se joacă jocul.

Sezonul 2 al seriei de succes House of DVF, care are premiera la E! pe 11 septembrie, la ora 21:00, urmărește evoluția profesională a câștigătoarei primului sezon, Brittany Hampton, care este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg. Având-o pe Diane drept mentor, Brittany primește sarcini dificile, cărora trebuie să le facă față. De asemenea, ea va avea și datoria de a se ocupa de alegerea următoarei ambasadoare de brand.

House of DVF de la E! îi poartă pe telespectatori într-o călătorie unică şi dezvăluie lecţiile de viaţă pe care tinerele care își doresc să lucreze alături de Diane von Furstenberg le primesc pe parcurs de la designer.

Cea mai cunoscută familie de vedete din America se întoarce la E! cu noi episoade din seria Keeping Up with The Kardashians, începând de duminică, 27 septembrie, ora 21:00.

În noile episoade ale celui mai urmărit show marca E!, Keeping Up with The Kardashians, legăturile de familie sunt testate. Membrii clanului se confruntă cu noi provocări şi trebuie să se adapteze tuturor schimbărilor, sperând să rămână la fel de legaţi unii de alţii şi de acum înainte.

Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian şi-au lăsat amprenta și în industria modei, deschizându-şi magazinele de lux DASH.
Acum, telespectatorii E! vor avea şansa de a urmări, în noua serie Dash Dolls, care are premiera la E! toamna aceasta, vieţile tinerelor angajate atrăgătoare ale surorilor Kardashian, care reprezintă brandul Kardashian şi, la 20 şi ceva de ani, au vieţi intense în fiecare zi, la Hollywood. Această nouă generaţie de vânzătoare îşi asumă stilul de viaţă luxos pe care îl implică managerierea uneia dintre cele mai recognoscibile francize contemporane, care aparţine unor şefe celebre şi adeseori pretenţioase. Fetele trebuie să jongleze cu locul de muncă, viaţa amoroasă, diverse petreceri, probleme de familie şi aspiraţii carieristice. În noua serie de opt episoade a câte o oră apar cea mai bună prietenă a lui Khloé Kardashian (Malika Haqq) şi sora ei geamănă (Khadijah Haqq).

Seria de succes marca E! Botched revine din 18 octombrie 2015, la ora 22:00, cu episoade în premieră din sezonul 2, în care Dr. Paul Nassif şi Dr. Terry Dubrow încearcă să repare ceea ce pare imposibil de reparat şi să corecteze operaţiile estetice cu rezultat dezastruos.Se spune că „frumuseţea este în ochii privitorului”, dar când drumul spre perfecţiune ia o turnură oribilă şi desfigurantă, unele persoane devin victime deloc atrăgătoare. De la staruri de televiziune, sportivi celebri şi vedete din lumea muzicală la persoane care au suferit arsuri şi pacienţi care au probleme din cauza injecţiilor cu silicon cumpărate de pe piaţa neagră, Botched schimbă din nou vieţi şi redă speranţa prin operaţii remarcabile. În fiecare episod, Dr. Nassif şi Dr. Dubrow operează şi ajută mai mulţi pacienţi care nu mai au unde apela pentru ajutor, după ce au trecut prin operaţii stresante şi dureroase, care au eşuat.
De-a lungul serialului, vedem poveştile pacienţilor şi urmărim toate stadiile călătoriei lor spre recuperare, aflând detalii despre umilinţele şi nesiguranţa care le domină vieţile înainte de operaţii.

Cel de al doilea sezon al seriei Christina Milian Turned Up , care are premiera la E! toamna aceasta, urmăreşte vieţile membrilor acestei familii americano-cubaneze din care fac parte actriţa şi cântăreaţa Christina Milian, mama ei (Carmen) şi surorile ei (Danielle şi Lizzy).

Zgomotul, iubirea, părerire spuse sus şi tare şi talentul sunt la ele acasă. Este dificil, complicat şi distractiv să încerci să păstrezi echilibrul între maternitate, cariera muzicală, dragoste şi viaţa în lumina reflectoarelor, iar sezonul doi din Christina Milian Turned Up va continua să ducă telespectatorii în lumea uneia dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod