Serialul horror „NOS4A2“, o poveste captivantă cu vampiri, se lansează pe 6 iunie la AMC

3 Iunie 2019
„NOS4A2““, serialul horor bazat pe romanul omonim ultra popular scris de Joe Hill, începe joi, 6 iunie, la ora 22:00, pe postul AMC.
„NOS4A2“ este un serial cu vampiri și are o poveste care te va captiva: în centrul acțiunii se află Victoria McQueen (interpretată de Ashleigh Cummings), o tânără care își descoperă puterile supranaturale, și nemuritorul Charlie Manx (Zachary Quinto), care se hrănește cu suflete de copii.

Povestea din „NOS4A2“ o urmărește pe Vic McQueen, o tânără talentată care descoperă că are capacitatea supranaturală de a găsi lucruri pierdute. Abilitatea sa o aduce în conflict cu nemuritorul malefic Charlie Manx. Acesta răpește copiii cu un Rolls-Royce Wraith negru, înmatriculat cu numărul NOS4A2 (omofon cu „Nosferatu”), ducându-i într-un tărâm paralel, populat de mici zombi cu dinţi ascuţiţi şi ochi goi.


Manx reușește să deturneze spiritul Crăciunului, transformând sărbătoarea într-un Hallowen funest. Sub aparența unui spirit justițiar, ca în „The Christmas Carol”, Manx îl păcălește pe naivul Bing Partridge (interpretat de Ólafur Darri Ólafsson) că ororile pe care le vede în Christmasland sunt imagini dintr-un viitor posibil, în care spiritele copiilor sunt prizoniere, viitor ce poate fi schimbat dacă Bing îi va deveni acolit.
Vic se va strădui să-l înfrângă pe Manx și să-i salveze victimele - fără să-și piardă mințile sau să-i cadă ea însăși pradă.

„NOS4A2“ are filtru special de facebook - Manx Yourself!


Cu trei săptămâni înainte de premieră, AMC lansează două galerii de imagini - una cu personajele centrale, cealaltă cu noi cadre din serial, plus un teaser ce surprinde atmosfera înfricoșătoare a serialului.

Cei care vor să vadă cum ar arăta versiunea lor din Christmasland-ul stăpânit de Manx sau care vor să intre în pielea acestui personaj demonic au la îndemână noul efect „Manx yourself!”, un filtru special conceput pentru pozele făcute cu camera foto de pe Facebook.
Aplicația poate fi accesată din acest link: NOS4A2.com/MANX.


AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune de cablu care a câștigat un premiu Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu ”Mad Men” în 2008, apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte de a fi câștigat de ”Breaking Bad” în 2013 și 2014.
Serialele dramatice originale de actualitate la AMC sunt ”The Night Manager”, nominalizat la Golden Globe și ”Better call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”HUMANS”, ”Into the Badlands”, ”Preacher”, ”The Terror” și viitorul serial ”„NOS4A2“”. AMC explorează lumi și discuții autentice în show-uri originale precum AMC Visionaries.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod