Se lansează Noblesse Academy - un nou proiect cultural de anvergură

Toamna vine cu noutăți din partea Asociației Culturale Noblesse, care lansează Noblesse Academy, o inițiativă de a readuce în atenția publicului calea către valori prin organizarea unor cursuri și ateliere susținute de nume valoroase are culturii românești, pe teme cât mai diverse. Principalul scop este descoperirea și constientizarea propriilor valori, contibuind astfel la împlinirea unei persoane atât în plan personal, cât și profesional.
Ce aduce nou Noblesse Academy?

Noutatea pe care o aduce Noblesse Academy este facilitarea accesului pentru cursanți la programe gândite de specialiști naționali și internaționali, contactul direct cu personalități care reprezintă o valoare în domeniul pe care îl practică, dar și spațiul în care se vor desfășura cursurile, Palatul Noblesse, un loc în care elementele de istorie se împletesc cu elemente de contemporaneitate.

Academia debutează cu o serie de cursuri after-hours adresate persoanelor care vor să-și dezvolte aptitudinile și talentele sau care vor să afle lucruri noi din diverse domenii.

Ce cursuri puteți urma la Noblesse Academy?

Pentru cei pasionați de design interior și arhitectură, Noblesse Academy lansează două cursuri menite să concretizeze această pasiune într-o viitoare meserie: Introducere în lumea designului de interior, cu prof.univ.dr.
Beatrice Joger, prorector pentru Imagine și Cooperare Internațională în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, și cursul de 3Ds Max, susținut de arhitecții Alessandro Lusito și Bogdan Gheorghe, parte din echipa biroului de arhitectură și design interior Studio Insign.

Atelierul de teatru cu Florin Piersic Jr. se adresează în principal celor care vor să afle lucruri noi despre ei înșiși fiind o introducere în tot ceea ce înseamnă mișcare, gesturi, expresii și actorie, iar Radu F.
Constantinescu va susține două cursuri dedicate new media și modalităților de a concepe textele pentru un blog narativ.  Vor exista cursuri de marketing cultural, nutriție, stil de viață sănătos, maniere, etc., dedicate atât adulților, cât și celor mici. De asemenea, pentru aceștia din urmă, din noiembrie vor demara cursuri dedicate domeniului artistic și arts & crafts susținute de ilustratoarea Mădălina Andronic.

Pentru detalii despre cursuri și modalități de înscriere, puteți accesa site-ul http://www.palatulnoblesse.ro/servicii/noblesse-academy.
Asociația Culturală Noblesse face parte din Noblesse Group, alături de biroul de arhitectură și design interior Studio Insign, Noblesse Interiors și Centrul de Arte și Evenimente Palatul Noblesse.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod