PRIMUL SEZON AL SERIALULUI HĂRȚUITORII AJUNGE LA FINAL MIERCURI, 10 IUNIE, NUMAI LA DIVA

Primul sezon al serialului Hărțuitorii (Stalker) se apropie de final: ultimul episod va fi difuzat la Diva miercuri, 10 iunie, de la ora 21.00. Episodul este intitulat Love Kills și urmărim cum Unitatea de Intervenție în Situații Periculoase a LAPD investighează noi cazuri de urmărire, încercând să le protejeze pe victimele hărțuitorilor.
Miza este mai ridicată ca oricând, pentru că Beth Davis (Maggie Q) a fost deja obligată să se confrunte cu demoni din trecutul ei, iar fiecare membru al echipei are secretele sale. Vor reuși detectivii să treacă peste propriile obsesii și să-i protejeze pe oamenii care au nevoie de ei?

Hărțuitorii este un thriller psihologic ai cărui protagoniști sunt  câștigătorul premiului Globul de Aur Dylan McDermott (Hostages, American Horror Story) și actrița Maggie Q (Nikita, Divergent).
În Hărțuitorii, detectivii investighează cazuri de hărţuire - voyeurism, hărţuire online şi obsesii romantice - în cadrul Unitatea de Intervenție în Situații Periculoase a LAPD. Din distribuţie mai fac parte Mariana Klaveno (True Blood), Victor Rasuk (Godzilla, Cincizeci de umbre ale lui Grey) şi Elisabeth Röhm (Ţeapă în stil american), iar serialul este creat de Kevin Williamson (The Following, The Vampire Diaries, Dawson's Creek, Scream 4).

Nu ratați ultimul episod din primul sezon al serialului Hărțuitorii miercuri, 10 iunie, de la ora 21:00, numai la Diva!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod