Pe 8 iunie, un client norocos va fi pictat de artistul Guido Daniele în Băneasa Shopping City

În cel de-al doilea weekend din luna copiilor, un client norocos din Băneasa Shopping City va fi următorul model al pictorului Guido Daniele! Acesta va fi cel de-al doilea body painting realizat live de către artistul italian în centrul comercial după ce, pe 1 iunie, a pictat-o pe Sore într-un eveniment special.
Norocosul care va fi modelul pictat de Guido va fi ales prin tragere la sorți dintre cei care se înscriu în concursul organizat de Băneasa Shopping City. Pentru a putea câștiga, vizitatorii trebuie să completeze taloanele oferite de către promoteri și să le depună în urna specială. Aceasta se află în zona în care este expusă colecția „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, lângă brutăria Paul din Băneasa Shopping City. Cursa pentru marele premiu durează până pe 5 iunie.

Câștigătorul va trece printr-o experiență de neuitat, repetând rolul de model pe care Sore l-a avut pe 1 iunie.
De Ziua Internațională a Copilului, Sore a fost invitata specială a sesiunii de live painting din Băneasa Shopping City. Guido Daniele i-a desenat pe corp un râs, unul dintre animalele reprezentative pentru România.

La fel ca pe 1 iunie, copiii care asistă la sesiunea de live painting vor putea participa la atelierele creative organizate împreună cu Rembrandt Art School. Programul de pe 7 și 8 iunie include workshop-uri de quilling și origami.

Guido Daniele este unul dintre cei mai apreciați artiști de ilustrație hiper-realistă din lume.
Pictorul este prezent pentru prima oară în România, prezentându-și colecția de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand”. Expusă în exclusivitate în Băneasa Shopping City, colecția include 24 lucrări de artă care au înconjurat lumea, fiind admirate în țări precum Rusia, Germania, Polonia, Marea Britanie și multe altele.

Vizitatorii Băneasa Shopping City au șansa de a admira colecția de fotografii „Handimals – Wildlife on the Human Hand” până pe 9 iunie, în zona Town Square de la parterul centrului comercial, lângă brutăria Paul.
În plus, iubitorii de artă care se îndrăgostesc de operele lui Guido Daniele vor putea cumpăra fotografiile expuse.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.baneasashoppingcity.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod