Nu e panică,man! La KFC ai super-oferte la 5 lei și un concurs cu premii #pebune

Pentru al doilea an consecutiv, KFC include în meniu combinații delicioase ale produselor-vedetă, la prețul unic de 5 lei. Fanii brandului pot alege una dintre ofertele„hot”: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o porție mică de cartofisau pot opta pentru varianta nepicantă: Booster + o porție mică de cartofi.

Alături de ofertele pentru gustări, KFC are prețuri specialepentru o serie de meniuri: Dublu Crispy Sandwich, Dublu Booster și 5 Hot Wings® au acum prețul special de 15 lei. De asemenea, în perioada 16 martie – 6 mai, cele trei meniuri aduc premii garantate și numeroase premii prin tragere la sorți, în cadrul concursului KFC – “Nu e panică, man!”. Astfel, fiecare meniu cumpărat poate aduce, garantat, un alt meniu la alegere (pentru 5 coduri înscrise în concurs) sau prin tragere la sorți un smartphone în fiecare săptămână și un smart TV la finalul campaniei.

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile în aplicația de Facebook KFC sau pe www.kfc.ro/promo.„Campania “Nu e panică, man!” a fost foarte apreciată de clienții noștri anul trecut, când ofeream gustări delicioase la un preț foarte avantajos. În acest an, „nu e panică” nici dacă vrei mai mult de o gustare: am adăugat în ofertă trei meniuri complete la un preț special, dar și un concurs prin care premiem fidelitatea. Ofertele includ combinații variate, pentru toate gusturile”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.

Noile oferte KFC sunt disponibile până la data de 7 mai 2015.

Pentru a aflamai multe despre fiecare ofertă și premiile puse în joc, vă invităm pe pagina de FacebookKFC România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod