“MILITARI FEST” - Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni, în aer liber: teatru, concerte, sport

Mâine începe „Militari Fest”, un Festival de bună dispoziție pentru bucureșteni! Evenimentul se desfășoară în parcarea centrului comercial MILITARI SHOPPING din București, din Bd. Iuliu Maniu nr. 546 - 560, zilnic, din 22 până în 25 septembrie, începând cu ora 12:00 și până spre miezul nopții. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este GRATUIT.
Concerte, piese de teatru, proiecții de film și film interactiv, terasă acoperită cu mese și scaune, delicii culinare, ședințe de make-up gratuite, drive test, activități recreative, spații de joacă pentru copii și multe alte surprize, toate vor avea loc în cadrul evenimentului „Militari Fest”.
În fiecare seară, vor concerta artiști și trupe în vogă ale scenei muzicale românești: Loredana, Ruby, Dorian Popa, Mihai Mărgineanu, Spitalul de Urgență.
Adulții și copii se vor mai putea bucura și de activități recreative sportive, precum tenis de masă, baschet, tras la țintă, iar pe cei mici îi așteaptă un spațiu de joacă special amenajat.

Participanții vor avea parte de jocuri și premii-surpriză din partea organizatorilor și partenerilor: concursuri cu premii de la Maxi Pet și Decathlon, produse Avon și dm, carduri cadou C&A, abonamente World Class și un super Volkswagen Tiguan cu plinul făcut, pentru un weekend de călătorii alături de cei dragi.


Programul complet al festivalului Militari Fest:

Activități permanente, zilnic, 12:00 - 22:00:
Zona de food court
Terasă cu mese și scaune
Loc de Joacă pentru copii
Test drive Volkswagen, Seat, Skoda

Joi, 22 septembrie:
De la ora 19:00 Concert Loredana
Daniel Max Dragomir

Vineri, 23 septembrie:

De la ora 19:00 Concert Spitalul de Urgență
The Mob

Sâmbătă, 24 septembrie:
14: 00 Maxi Pet Show  
16:00 Piesă de Teatru
18: 00 Proiecție de Film și Film Interactiv
De la ora 19:00  Concert Dorian Popa
Concert RUBY
The Mob

Duminică, 25 septembrie:
12:00 Ziua Sportului
16:00 Piesă de Teatru
18:00 Proiecție de Film și Film Interactiv
De la ora 19:00 Concert Mihai Mărgineanu
Daniel Max Dragomir
         
Sponsor Principal: Militari Shopping
Organizator: PinPoint Concept
Parteneri: Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Vest 2, Delikat, Dero,  Maxi Pet, World Class Romania, Avon, Decathlon, BarBlade Events.
Parteneri Media: Radio Zu, Eva.ro, DivaHair, Qbebe.
Mai multe detalii pe http://www.militari-shopping.ro/noutate/4-zile-de-muzica-distractie-sport-si-mancare-buna-la-militari-fest-in-bucuresti/
și pagina de Facebook: https://www.facebook.com/militarishopping

Centrul comercial Militari Shopping, situat în sectorul 6 al capitalei, Bd.
Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial în anul 2009, fiind gândit ca un spaţiu perfect pentru shopping în familie, adaptat nevoilor şi preferinţelor românilor. În scurt timp a devenit un centru de interes pentru clienții din întrega capitală, dar şi din localitățile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţă închiriabilă de 56.625 mp, de 2.500 locuri de parcare, peste 60 de magazine și restaurante şi oferă clienților WiFi gratuit.

Militari Shopping a fost dezvoltat şi se află în proprietatea companiei Atrium European Real Estate Limited, listată la bursele din Viena şi Amsterdam, al cărei acționar majoritar este grupul de investitori israelieni Gazit Globe.
Atrium deține 82 de proprietăţi imobiliare de retail din Europa Centrală şi de Est, cu o suprafață totală închiriabilă de 1,2 milioane de mp și o valoare totală pe piaţă de aproximativ 2,7 miliarde de Euro.

La finele anului 2016, mixul de chiriași din Militari Shopping va cuprinde cei mai importanți operatori de retail prezenți în România, printre care: Auchan, Decathlon, H&M, Praktiker, C&A, Reserved, Koton, World Class, LC Waikiki, Humanic, Deichmann, Takko, Bebe Supermarket, Maxi Pet, Hervis, Jysk, KFC Drive Thru etc.

Contact Militari Shopping:
Diana Burlăcescu, Marketing Manager, dburlacescu@aere.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod