MARTINI® A ANUNȚAT CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI CÂȘTIGĂ CU MARTINI UN PORSCHE 911 LA MONZA ÎN CADRUL WEEK-END-ULUI RACE TO DESIRE

Legendarul brand MARTINI® a anunțat încheierea concursului Câștigă cu Martini un Porsche Carrera 911, în acest week-end la Monza. România a fost reprezentată la finala de la Monza de către câștigătoarea etapei naționale a concursului, Lavinia Bejenariu.
La evenimentul organizat de MARTINI® la Monza au luat parte 10 finaliști din 10 țări participante, miza fiind una pe măsură: un automobil Porsche Carrera 911 nou nouț. Concurenții au beneficiat de 3 zile de vis în Italia, iar în primele două zile au avut de trecut diverse probe pentru obținerea marelui premiu. Gazda competiției a fost nimeni altul decât faimosul pilot Top Gear, The Stig iar de la eveniment nu au lipsit nici cei mai aprigi susținători ai concurenților, celebrități locale, finalista din România avându-l alături de ea pe actorul Radu Vâlcan.

Concurenții, însoțiți de celebrități și de gazda evenimentului, The Stig, au putut intra în lumea MARTINI®, în cadrul evenimentului organizat vineri, 5 septembrie, la MARTINI® Terrazza, în Milano, unde au avut ocazia de a socializa dar și de a savura cocktailuri delicioase printre care desigur, celebrul deja, MARTINI® ROYALE.

Marea finală a concursului a fost compusă din 3 competiții diferite, rezultatul fiecăreia fiind punctat separat, iar echipa cu cele mai multe puncte a redat câștigătorul.
Rolul celebrităților a fost acela de a-și folosi popularitatea în mediul online pentru a spori atenția celor care îi urmăresc, dar au fost, în aceeași măsură și co-participanți, alături de concurenți, în cadrul probelor pe care aceștia le-au avut de trecut. Astfel Radu a devenit, pentru o seară, „fotograf oficial” pentru Lavinia, ajutând-o să realizeze unul dintre cele mai frumoase albume MARTINI Photo Story Facebook, dar a și fost un coechipier de nădejde în proba F1 Simulator, acolo unde concurenții au făcut echipă cu celebritățile locale din cele 10 țări participante și au încercat să scoată cel mai bun timp pe circuitul virtual.
Deși competiția a fost strânsă și reprezentanta României a fost un concurent redutabil, juriul prezidat de Ben Collins (The Stig de la Top Gear) a hotărât să acorde marele premiu, un Porsche 911 Carrera finalistei din Georgia.

“A fost o experiență senzațională”
, a declarat Radu Vâlcan. “În câteva zile am avut șansa să cunosc oameni noi, să interacționez cu alte culturi și obiceiuri, dar și să iau parte la o cursă de Formula 1. Inutil să intru în detalii tehnice pe care, oricum, nu le dețin. Vreau doar să mulțumesc Martini pentru că m-a făcut să mă simt ‘mic’ J.
Ceea ce au făcut băieții ăia pe pistă este dincolo de orice imaginație!”


Pentru ca experiența acestui week-end să fie cu adevărat memorabilă, duminică, 7 septembrie, toți participanții la eveniment au avut posibilitatea de a participa în calitate de spectatori VIP la Marele Premiu de Formula 1 de la Monza, acolo unde Felipe Massa, pilotul principal al echipei Williams MARTINI® F1Racing a obținut, ca o încununare a unui weekend perfect, prima clasare pe podium a echipei din acest sezon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod