Loredana trăieşte Reveria alături de prieteni pe 25 şi 26 octombrie la Sala Palatului, de la ora 20:00

Mai sunt doar 3 zile până la cel mai aşteptat concert al anului, Reveria! Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar surprizele vor depăşi orice imaginaţie. Pe lângă colegi sau elevi de la Vocea României, Loredana va avea atât sâmbătă, 25 octombrie, cât şi duminică, 26 octombrie, cel puţin un invitat internaţional, alături de care va încinge atmosfera Sălii Palatului pentru mai bine de două ore.
Trupa Loredanei - Agurida - va fi formată pentru aceste două spectacole din 12 membri, iar printre ei îi găsim şi pe singurul cantăreţ la banjo din România, un american stabilit la noi în ţară, dar şi pe cel mai tânăr cobzar român. Pe langă aceştia, vor mai fi prezenţi încă cel puţin alţi 15 instrumentişti invitaţi de-a lungul show-urilor, care vor cânta pe rând la sitar, violoncel, contrabas, trompetă, saxofon şi multe alte instrumente.

Playlistul va fi compus atât din cele mai noi melodii ale divei de la Vocea României, cât şi din piese de la începutul carierei sale, toate reorchestrate pentru a suna cât mai actual.
De asemenea, în premieră la Sala Palatului, Loredana va cânta piesa Risipitor într-o prelucrare nouă care cu siguranţă va surprinde publicul şi va stârni reacţii incredibile.

Pe lângă oufiturile spectaculoase, comandate special din Asia, New York, Anglia sau Italia, odată cu aceste concerte, cei prezenţi la Sala Palatului vor putea vedea în premieră şi o parte din ţinutele desenate de Loredana pentru colecţia ei în colaborare cu un renumit brand de haine.

Concertul programat pe 25 octombrie a fost anunţat sold out la puţin timp după ce biletele au fost puse în vânzare, iar zilele acestea se pot găsi ultimele bilete pentru concertul de duminică, 26 octombrie.

Miile de fani care vor fi în sală pe 25 şi 26 octombrie de la ora 20:00, vor fi surprinşi cu un concert unic şi o seară memorabilă alături de Loredana şi invitaţii săi, deoarece se anunţă a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui an din industria muzicală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod