#LIVEANDLOUD, turneul lui Daniel Lazar continua in Kaffa Pub Bucuresti, sambata, 18 aprilie

Kaffa Pub este destinatia lui Daniel Lazar pentru saptamana aceasta. Este o noua locatie ce se adauga pe harta turneului indoor al artistului, #LIVEANDLOUD, Kaffa alaturandu-se astfel premierelor din noul sezon, The Tube, Vault, O’Brothers. Iar surprizele vor continua.
Este greu de banuit ce se va intampla sambata seara, de la 22.00 pe scena din Kaffa fiindca nici unul dintre concertele lui Daniel nu seamana cu altul mai ales cand vorbim de conceptul #LIVEANDLOUD. Totul este o nebunie controlata si inhibata doar de repertoriul extins si deci imprevizibil al artistului fiindca, in desfasurarea de forte de pe scena este posibil ca Daniel sa cante aproape orice … “de la Bon Jovi pana la Rapsodia Romana sau de la “Rude” a celor de la Magic! pana la Muro Shavo J” in functie de starea de moment a lucrurilor.

“Este o promisiune pe care am facut-o si vreau neaparat sa o respect.
Am zis ca in 2015 voi duce tot ceea ce inseamna #LIVEANDLOUD in cat mai multe locuri iar sambata adaugam un nou episod si o noua scena, Kaffa Pub Bucuresti. Le multumesc celor de acolo pentru ca s-au alaturat turneului. De aici ma ocup eu J si sunt convins de faptul ca totul se va transforma intr-o super petrecere cum de altfel s-a intamplat de fiecare data, la fiecare concert #LIVEANDLOUD.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod