La E3 by Entourage weekendul începe în fiecare joi

Familia, prietenii, comunicarea și socializarea au devenit principalele priorități în momentele în care avem puțin timp liber. Spunea cineva că „nu putem să nu comunicăm” și cel mai bine comunicăm atunci când ne simțim confortabil în mediul în care ne aflăm. E3 by Entourage vine în ajutorul celor cărora le place vorba și le oferă o adevărată experiență pentru momentele de socializare.
În fiecare săptămână Entourage încurajează comunicarea și socializarea și pregătește clienților trei evenimente special gândite pentru petrecerea timpului lor liber. De joi până sâmbătă, începând cu ora 21:00, vizitatorii E3 by Entourage petrec la Rose is Better, a Gust of Disco și Saturday Night Live Party!

Taste/Talk/Drinks

Entourage înseamnă în primul rând socializare, iar fiecare locație reprezintă un cadru perfect al oricărui tip de întâlnire. Construit în jurul conceptului de bun gust și socializare, Entourage a înțeles că oamenii diverși vor lucruri diverse.
Gama largă de băuturi este gândită special pentru ei, pentru oamenii care vor mereu ceva altfel. Iar în preparatele culinare din bucătăria Entourage se regăsesc influențe italienești, care se îmbină armonios cu tehnici culinare ale bucătăriei moderne.

Liber la petrecere și socializare


Clienții trăiesc experiența socializării de la primul pas, iar decorul, care implică materiale simple, urmărește să creeze atmosfera unui mediu deschis comunicării și socializării. Socializarea devine astfel parte din experiența Entourage.
În fiecare săptămână ne încurajăm vizitatorii să socializeze și să se destindă. Pentru ei am gândit trei evenimente: Rose is Better (în fiecare joi), a Gust of Disco (alarma de weekend, care sună în fiecare vineri) și Saturday Night Live Party (pentru că nici o seară de sâmbătă nu poate trece fără o petrecere). Astfel, începând de joi în jurul orei 21:00 punem la dispoziția celor care ne calcă pragul preparate delicioase pentru o cină târzie, iar apoi îi invităm pe toți la un pahar de socializare!

Șantier pentru suflet

Fiecare element din decor este ales astfel încât să inspire comunicarea cu cei din jur, dar și cu tine însuți.
Șantierul inspirat din decorul simplist, urban-cool, reprezintă mediul perfect al întâlnirilor dintre oamenii cei mai diverși. Este un teren neutru, unde îți poți crea noi relații, sau te poți bucura de întâlniri cu prieteni vechi.

E3 by Entourage

A luat naștere ca și o următoare etapă în evoluția brandului Entourage. Așa cum sloganul locației spune Taste/talk/drinks, conceptul așază în prim plan bunul gust și socializarea. În bucătăria E3, se găsesc accente și influențe din bucătăria italienească, îmbinate cu tehnici culinare ale bucătăriei moderne.

Detalii pe: www.byentourage.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod