La concertul de la Sala Palatului, de pe 8 aprilie, Teo Trandafir numara zilele pana la concertul Garou!

Teo Trandafir numara zilele pana la concertul Garou de pe 8 aprilie de la Sala Palatului, cand cel mai iubit cantaret canadian, cu vanzari record de albume in toata lumea si trei discuri de platina, va veni pentru prima data in Romania la invitatia Vreau Bilet.
Vedeta Kanal D a marturisit la “Teo Show” admiratia pe care o are fata de carismaticul cantaret, iar vestea sosirii sale in Romania a bucurat-o foarte mult:  "Traiesc un moment de nereprodus: Garou, artistul pe care nici n-am indraznit sa-l astept vreodata, va fi la Sala Palatului, pe 8 aprilie. L-am urmarit in toata viata lui artistica. Acum, ma va urmari si el pe mine, cantandu-i melodiile, din fotoliu. Numar zilele!”, spune Teo Trandafir.

Teo este unul dintre cei mai mari fani ai lui Garou si ii cunoaste foarte bine repertoriul: “Am cantat "Belle", alaturi de el, in masini, cu prietenii.
Sau "Sous le vent", de-am eclipsat-o pe Celine Dion, partenera lui de scena. Am strigat "Adieu" langa el si stiu ca "Je n'attendais que vous" va ramane piesa Valsului meu ", mai spune Teo.

Garou va veni pentru prima data in Romania la Sala Palatului, pe 8 aprilie, la invitatia Vreau Bilet, cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues”. Garou va aduce la Sala Palatului unul din concertele cu care a cucerit milioane de spectatori in intreaga lume, “Rhythm and Blues”, care celebreaza spiritul muzicii R&B si care contine cover-uri dupa piese celebre cantate in engleza si in franceza, intr-o interpretare plina de personalitate si virtuozitate alaturi de o trupa de muzicieni de marca.

Garou este un carismatic si inzestrat compozitor, cantaret, actor si instrumentist, a scos 9 albume de studio, unul live si o colectie de hituri, atat in franceza, cat si in engleza, a devenit revelatie artistica odata cu interpretarea lui Quasimodo in fata a milioane de oameni din toata Europa si America in drama muzicala “Notre Dame de Paris”, a luat 3 discuri de platina pentru vanzarile albumelor sale, nenumarate premii de muzica si popularitate, odata cu prezenta pieselor sale in topul celor mai iubite piese in Canada si Franta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod