Joi, 20 februarie, ora 21, Karaoke party by Alyanna Lu and DJ Gore LA HISTORIA!

Un show pentru cei care vor să-și arate taletul muzical și să se bucure în același timp de oferta long drinks- 2+1 gratis! Invitatii care vor ține isonul sunt Alyanna și DJ Gore.
Distracția începe la ora 21!

Restaurantul La Historia de Sudamerica, cât și pub-ul sunt amplasate într-o clădire ce datează din anul 1850, cu un interior spectaculos ce poate găzdui aproximativ 300 de clienți veniți să servească masa, sau să stea la un pahar de vorbă.

Restaurantul și-a deschis porțile în anul 2009 timp în care a beneficiat de o expansiune rapidă, devenind cea mai mare terasă din Centrul Istoric al Bucureștiului.

Cu ajutorul unei bucătării cu influențe sud-americane, restaurantul vine în întâmpinarea clienților cu o imagine greu de egalat.
Odată ce ați poposit aici, veți fi încântat cu preparate care mai de care mai delicioase, cu specific sud-american și românesc. Aveți posibilitatea să vă încântați papilele gustatice cu gustări reci, salate, ciorbe, supe, paste, preparate din pește, pui, vită sau porc, grătar și nelipsitul desert. Nici băuturile nu sunt alese întâmplător. Oferta este constituită dintr-o paletă bogată de cocktail-uri și vinuri alese potrivit meniului pe care îl serviți.

Atenție! Restaurantul La Historia de Sudamerica are program non- stop, așadar vă așteptăm oricând!

Rezervări la telefon- 0722.626.043
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod