Imbunatateste-ti abilitatile de comunicare la cursurile Fii actor!

Dorotheea Petre, actrita pentru care juriul de la Cannes a creat special un premiu de interpretare, reia cursurile scolii de actorie “Fii actor” in Bucureşti, in aceasta toamna. Inscrierile se fac pana pe 25 septembrie la adresa contact@fiiactor.ro.
Creata pentru toţi cei pasionaţi de arta teatrului şi a filmului, dar şi pentru cei care vor sa se redescopere, şcoala de actorie „Fii actor” se adreseaza tuturor celor care vor sa-şi dezvolte abilitaţile de comunicare. „Cred in actorie pentru ca te ajuta, inainte de toate, sa te descoperi in fiecare zi, sa ieşi din zona ta de confort şi sa iţi depaşeşti limitele pe care ţi le impui fara sa iţi dai seama. Am intalnit de fiecare data oameni frumoşi la cursurile mele de actorie şi cred ca in fiecare om exista talente nedescoperite şi neexploatate suficient.” - Dorotheea Petre.

Cursanţii pot opta pentru unul dintre cele 2 module, cel de 2 sau cel de 4 luni.

Cursurile sunt personalizate şi cuprind exerciţii de dicţie, improvizaţie, impostaţie, deprinderea citirii unui text, lucrul pe scena sau pregatirea pentru un casting.
Cursanţii sunt invaţaţi cum sa işi foloseasca adevaratele resurse, cum sa-şi exploreze şi sa-şi exprime emoţiile, cum sa scape de inhibiţii şi sa-şi optimizeze abilitaţile de comunicare in faţa unei audienţe, nu numai pe scena sau in faţa camerei, ci in orice alt aspect al vieţii lor.

Recunoscuta pentru forţa sa de expresie, detinatoare a unui premiu Gopo si a unui premiu UCIN, Dorotheea Petre este actriţa romanca pentru care Festivalul de Film de la Cannes şi-a schimbat tradiţia, creand special un premiu pentru performanţa din „Cum mi-am petrecut sfarşitul lumii”, in 2006.
Filmul sau de debut, „Ryna”, a castigat peste 30 de premii internationale, iar Dorotheea a caştigat Premiul de debut la Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi Premiul special al juriului la Festivalul International de Film Mannheim-Heidelberg. Pentru „talentul si sensibilitatea artistica cu care interpreteaza” este investita prin decret prezidential cu inalta distinctie „Meritul Cultural in Grad de Cavaler”, categoria Arta Spectacolului.

Detalii legate de inscriere la nr de tel.0740307373 sau la mail contact@fiiactor.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod