Illy issimo lansează Illy issimo intense shorts competition

Spre final de vară, Illy issimo lansează în parteneriat cu ShortsUP o competiție de scurtmetraje și îi invită pe pasionații de cinematografie să exploreze momentele intense. Acestea sunt pasionale și scurte, iar în urma lor, amintirea celor câteva clipe crește bătăile inimii. Illy Issimo lansează provocarea de a trăi viața la maxim și de a crea o poveste intensă în doar 3 minute, prin participarea la Illy issimo intense shorts competition.

În perioada 1 Septembrie - 12 Octombrie, cinefilii sunt invitați să încarce pe Vimeo scurtmetrajul lor intens de maximum 3 minute, pe care apoi să îl introducă în aplicația dedicată competiției pe Facebook, accesând următorul link: facebook.com/illyissimo.ro

Filmele vor fi supuse atât votului public în aplicația de Facebook, cât și votului unui juriu format din specialiști în domeniul cinematografiei printre care se numără Tudor Jurgiu, regizorul român premiat la festivalul de film de la Cannes, Alexandra Safriuc, selecționer de film ShortsUP și Lavinia Văduva, reprezentant Illy issimo.

Provocarea începe în cadrul evenimentului din 30 august, “ShortsUP În Parc” și se termină pe 25 Octombrie în cadrul evenimentului “ShortsUP Înapoi Acasă”.

Momentul culminant al serii este reprezentat de acordarea premiului cel mare de către Illy issimo, în valoare de 1.000 EURO. Scurtmetrajul marelui câștigător va fi proiectat de asemenea la finalul evenimentului, alături de următoarele cele mai bune 2 scurtmetraje.

Illy issimo susține viața trăită intens, amintirile prețioase și momentele care dau savoare vieții cotidiene. Pasionații de film sunt invitați să experimenteze și să  împartă momentele intense, prin înscrierea în concursul care pune în valoare experiențele autentice!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod