Idei creative şi zeci de ore de muncă pentru show-urile live Românii au talent

Cele mai mari emoţii pentru concurenţii de la Românii au talent au început odată cu semifinalele. Show-urile live reprezintă atât pentru echipă, cât şi pentru semifinalişti, zeci de ore de muncă, probe de costume, machiaj şi punerea în scenă a ideilor proprii, susţinute de decor, proiecții și coregrafie.

Pentru fiecare show se realizează nu mai puţin de 50 de costumaţii, care respectă cu rigurozitate temele momentelor prezentate pe scenă, pentru a le pune în valoare. O echipă formată din 20 de specialişti în styling și make-up are grijă de concurenţi în fiecare săptămână, pentru ca aceştia să arate impecabil şi să fie în ton cu momentele puse în scenă. Timp de cinci zile înaintea fiecărei emisiuni, aceştia se întâlnesc pentru probe şi discuţii legate de concepte, iar vinerea rezultatele spectaculoase sunt prezentate întregii ţări.

În fiecare săptămână, concurenţii repetă zilnic preţ de 10-12 ore, pentru a pune în scenă un show impecabil și a-şi demonstra talentul în faţa a milioane de telespectatori în fiecare vineri seara, de la 20:30.



Cei selectaţi în urma etapei jurizării au venit în semifinale cu idei inedite şi surprinzătoare, multe dintre ele reprezentând o adevărată provocare pentru echipă în ceea ce priveşte punerea în scenă.

Echipele de producţie şi creaţie de la Românii au talent oferă doar suportul creativ şi logistic necesar pentru ca fiecare concurent să-şi poată realiza momentul artistic pe care să îl prezinte în fiecare vineri în fața întregii țări. Toate momentele gândite de aceştia sunt extrem de complexe şi spectaculoase, presupun multă muncă, dar şi o scenografie impresionantă, grafică, recuzită sau costume. Fiecare concurent îşi doreşte să îşi demonstreze talentul şi creativitatea, să ajungă la sufletul telespectatorilor, să fie votat şi să intre în lupta pentru câştigarea marelui premiu de 120.000 de euro sau pe cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro.



Ziua de vineri este una plină de emoţii pentru concurenţi, iar studioul emisiunii este un adevărat furnicar înaintea începerii fiecărui show live.

Aceştia repetă încontinuu, fac probe pe scenă, modificări de ultim moment, vin cu idei noi şi chiar dacă oboseala îşi spune de multe ori cuvântul, toţi îşi urmează visul şi dorinţa de a crea momente spectaculoase cu care să cucerească publicul.



În fiecare vineri, de la 20:30, show-urile live Românii au talent aduc un spectacol desăvârşit, al cărui conţinut este asigurat de talentele autentice prezente pe scenă, care pot fi votate în direct de către telespectatori pentru a-şi trimite favoriţii în marea finală, de pe 12 iunie.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod