Grand Cinema & More difuzează astăzi premiera “Vikingii – Viața și Legenda”

Între 6 și 19 iunie, “Vikingii – Viața și Legenda” va rula în exclusivitate în România la Grand Cinema & More. Proiecția reprezintă un tur virtual al expoziției cu același nume de la British Museum din Londra și va putea fi vizionată în două versiuni: una pentru adulţi şi o altă variantă educativă pentru copii.
În timp ce adulţii vor putea urmări parcursul vikingilor peste patru continente, cei mici vor putea învăţa despre istoria, geografia, limba şi chiar gastronomia acestora. “Vikingii – Viața și Legenda” se bucură de explicațiile unor renumiți istorici și arheologi care explică în detaliu evoluția culturală a acestui popor.

Înfățișând modul de viață al vikingilor între secolele VIII și XI, expoziția prezintă obiectele pe care le foloseau zi de zi, de la săbii şi bijuterii, la schelete descoperite în mormintele din Dorset.
În același timp, spectatorii vor putea vedea pentru prima oară cea mai lungă corabie a vikingilor găsită vreodată, de o frumuseţe uluitoare.

„Vikingii – Viața și Legenda” a fost filmat în format HD pe data de 24 aprilie 2014, la British Museum din Londra. Proiecţiile fac parte din stagiunea de vară a evenimentelor culturale găzduite de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Mai multe detalii despre programul de difuzare a proiecției pot fi găsite pe www.grandcinemaandmore.ro.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod