Formatia Bere Gratis a avut un majorat de exceptie, la Sala Palatului

Bere Gratis a sustinut joi seara, concertul aniversar "18 ani, Frate", la Sala Palatului, un majorat de exceptie cu un regal de muzica live.
Un show impresionant, cu lumini si lasere, proiectii grafice special realizate pentru fiecare moment, care au creat o poveste magica, plina de emotie, cu accente de lirism, dramatism, cu treceri de la melancolie, la forta si energie, alaturi de invitati de marca precum Gheorghe Zamfir, Gabriel Cotabita, Giulia, Mellina, Shift, ansamblul de copii Doruletul.

Baietii de la Bere Gratis au ridicat inca de la primul refren publicul in picioare cu o varianta inedita a hitului "Noapte calda" si seara antrenanta a continuat cu hituri ca “Eu nu am sa te las”, “Ce n-a vazut Parisul”, “Ultrafete”, “Ce misto”, “Doua inimi”, momente inedite in care trupa a trecut de la sensibilitate, nostalgie, la energie si forta.

Daca alaturi de Mellina, Giulia sau Shift au interpretat single-urile lansate impreuna ("Pana sus la cer", "Doua inimi", "Frate"), Bere Gratis si maestrul Gheorghe Zamfir au oferit publicului un moment emotionant si memorabil care a inclus piese ca "Mocirita", "Ciuleandra", "Canta cucu", "Ciocarlia" intr-o interpretare inegalabila, cu un intro in care un grup de 50 de copii din ansamblul Doruletul a interpretat piesele "Hai, hai cu trastioara" si "Cui nu-i place dragostea".
O alta surpriza pregatita de catre Bere Gratis pentru majorat a fost colaborarea inedita pe scena cu Marina Florea, Carmen Radulescu si Gabriel Cotabita pentru piesa "Deschideti poarta Soarelui", moment in memoriam Anton Suteu, apreciat cu ropote de aplauze.

Concertul "18 ani, Frate!" promoveaza si cel de-al 12-lea album al formatiei, "Tonomatul de vise", material discografic care include hiturile "Noaptea calda" (feat Sore), "Doua inimi" (feat Giulia), dar si cel mai recent single "Frate", colaborarea cu Gheorghe Zamfir & Shift.
Trupa Bere Gratis transmite prin muzica mesaje despre incredere, speranta, dorinta si dragoste, face publicul sa le simta la aceeasi intensitate si reuseste sa captiveze audientele la fiecare aparitie, in care interpretarea live a fiecarei melodii are propria personalitate.
Si de aceasta data, Bere Gratis a facut ca inima trupei sa bata la unison cu inima publicului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod