FASHION COCKTAIL SHOW By Georgiana Ionita

Seria evenimentelor glamour continua la Finnish Cocktail&Club. Vineri, 7 noiembrie, incepand cu orele 22:00, la Fashion Cocktail Show, designerul vestimentar Georgiana Ionita ne invita sa admiram colectia Marionette si sa petrecem o seara de neuitat in compania a numeroase vedete.
Seara va debuta cu prezentarea de moda a colectiei GI. GI este un brand de vestimentatie pentru femei, denumirea provenind din initialele Georgianei Ionita, designerul care i-a dat viata. Filozofia creatiilor sale subliniaza ca inocenta poate fi indrazneala, simplitatea poate fi sofisticata, iar duritatea poate fi combinata cu eleganta pentru a deveni glamour si fabulous.

Vineri seara, modelele vor purta creatii din colectia Marionette, o colectie capsula ce exprima manifestul unicitatii. Tinutele sunt nonconformiste, formele atipice descriind o atitudine care vrea sa socheze.
Fiecare rochie descrie o stare, de la culori pana la materialele din care au fost realizate.

Distractia va continua apoi alaturi in compania lui Lori Sax si  Dj Fly. Toate momentele vor fi surprinse si imortalizate de Joy PhotoBooth.

Asadar, vineri, 7 noiembrie, va asteptam la Finnish Cocktail&Club sa descoperim femeia GI: sensibila dar puternica, seducatoare, dar serioasa, adorabila, dar de neclintit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod