Evenimente @ Hard Rock

Concert ADI BARAR BAND – 27 mai, ora 21:30

Miercuri, pe 27 mai, la Hard Rock Cafe, BestMusic si METALHEAD va invita de la ora 21:00, la o seara de blues, funk si rock cu Adi Barar Band.
Trupa este compusa din Adi Barar - chitara, Cristi Ratiu - tobe si Kombel Cramba - bass.
Adi Barar Band va vor duce intr-o incursiune printre cele mai bune hituri ale rockului mondial abordand stilul precum blues, rythm & blues, funk si rock!
"Am infiintat acest grup in anul 2009 din dorinta de a ma reintoarce la radcinile stilului care a pus baza dezvoltarii mele ca artist, fiind astfel un proiect de suflet", declara Adi Barar.
Biletele costa 30 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori) sau 40 de lei, VIP, cu loc in fata scenei.

 

Concert DIRECTIA 5 – 28 mai, ora 21:30

În prag de vară fierbinte, vino la Hard Rock Cafe, ca să asculţi cele mai iubite melodii lansate de-a lungul vremii de Direcţia 5, în show-ul Forever Love! Pe 28 mai, una dintre cele mai iubite trupe rock te aşteaptă cu  “O fată ca ea", "Dacă ai şti", "Eşti stilul meu", "Iţi mulţumesc", "Am nevoie de tine" şi multe alte refrene ce au ocupat primul loc în topurile de specialitate şi în inima ta!



Cu mii de concerte la activ şi 25 de materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Aniversare” (2008), “Emoţie” (2009) şi “Romantic” (2010), DIRECŢIA 5 a spus şi continua să spună nenumărate poveşti, de viaţă şi iubire.



Concertul începe la 21.30, iar biletele costă 85 de lei cu loc la masă sau fără loc (fumători sau nefumători). Bilete VIP au fost epuizate.

 

Concert CRISTI MINCULESCU & BAND – 29 mai, ora 22:00

"Buna seara, prieteni!"  Daca e vineri şi e seară, dacă mergi (mult prea) liniştit pe “Strada ta”, înlănţuit ca într-un “Somn bizar”, căutând-o pe “Baby” şi a ei “Ultimă Toamnă”, sau dacă deodată te întrebi “Cine mă strigă în noapte”, noi iţi spunem: “Să nu crezi nimic”! Adevarul a fost şi va rămâne în vocea notorie a lui Cristi Minculescu, pe care eşti invitat să îl întâlneşti pe 29 mai la Hard Rock Cafe!   

                           

Cea mai frumoasă filă a rockului românesc, toate hiturile carierei şi cele mai pure emoţii sunt puse laolaltă cu pasiune de Cristi Minculescu & Band, într-un concert pe care nu vrei şi nu trebuie să îl ratezi!

Showul începe la 22.00, iar biletele costă 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc).

Biletele VIP au fost epuizate.

 

Concert DOMINIQUE & TRIPLU SEC – 30 mai, ora 22:30

Pe 30 mai, în prag de vară fierbinte, Dominique şi Triplu Sec te aşteaptă la Hard Rock Cafe, pentru o seară sub deviza „nimeni nu stă jos”!



Iar, dacă frumoasa solistă te-a cucerit deja cu piesa “Eroul meu”, muzicienii din Triplu Sec te invită la concertul din 30 mai cu promisiunea că sunt “ca o licoare perfectă pentru distracţie şi show”! Cu alte cuvinte, vino echipat cu pantofii potriviţi pentru o noapte de dans îndrăcit! Intrarea este liberă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod