evenimente @ Hard Rock

JOI, 7 MAI, ORA 21.30 – CONCERT COMPACT

Un simbol al  rockului românesc revine la Bucureşti! Pe 7 mai, COMPACT îţi aduce cele mai iubite melodii lansate de-a lungul anilor, doar pe scena din Hard Rock Cafe, într-un concert extraordinar! Vino să asculţi „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene!

COMPACT, a luat fiinţă la Cluj în 1977 şi a intrat în atenţia publicului 3 ani mai târziu, odată cu cooptarea în formaţie a lui Paul Ciuci, în calitate de solist, chitarist şi compozitor.

Primul mare succes al formaţiei nu s-a lăsat aşteptat, în 1983 COMPACT făcând pasul decisiv către inima publicului, cu piesa „Fata din vis”. Melodia a devenit hitul multor generaţii şi a dat şi titlul primului album al formaţiei.

După sute concerte şi prezenţe în festivaluri naţionale, în anul 1985 COMPACT a luat parte la Festivalul Rock de la Dresda, cea mai importantă manifestare de profil destinată ţărilor din blocul comunist -, iar un an mai târziu, a venit vremea unor memorabile turnee în fosta Uniune Sovietică şi Bulgaria .

În 1988, Compact a lansat un album reper - "Cântec pentru prieteni".

Au urmat: "Pe tine te-am ales" (1997), "Compact" 100% (1998), "5.Compact" (2002), "In memoriam" (2005) şi "Compact live" (2007).

În decursul ultimului deceniu COMPACT a derulat un turneu naţional, ce a cuprins 50 de oraşe, a concertat, adesea cu casa închisă, în SUA, Canada, Germani, Spania şi Cipru, a urcat pe scenă în deschiderea showurilor Bonnie Tyler, Europe , Scorpions şi a luat parte la campanii umanitare.

Pe 7 mai, trupa considerată una dintre cele mai cunoscute si iubite formaţii rock din Romania  revine în Bucureşti şi te aşteaptă la Hard Rock Cafe, la un memorabil concert pentru prieteni.

Concertul începe la 21.30 iar biletele costă 55 de lei cu loc la masă sau fără loc (fumători sau nefumători) şi 70 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Acestea se găsesc, în format fizic, la Hard Rock Cafe şi în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) şi online pe www.iabilet.ro .  EXTRA - Aplicatia de IOS sau Android iaBilet.

 

VINERI, 8 MAI, ORA 22.00 – CONCERT PARTIZAN & FRIENDS

Pe 8 mai, PARTIZAN & Friends te aşteaptă la Hard Rock Cafe, pentru un show exploziv! Vino să îi vezi în acţiune pe Artanu’, Dan Iliescu, Dan Byron, Adrian Despot, Sergiu Corbu Boldor, Chimie şi Şamanul Mut,  într-un concert în care vei asculta melodii ce au făcut istorie în rockul românesc!

Avându-l ca front man pe Artanu’ (Adrian Pleşca), PARTIZAN şi-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice şi pline de haz, precum  “Păpuşea masculină” sau “Fata mea”.
Iar alături de Dan Iliescu, Artanu’ s-a numărat printre muzicienii ce au pus bazele trupei Timpuri Noi, formaţie care, la începutul anilor “90 a îmbogăţit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri şi personaje ce dăinuie peste timp.



Vineri, 8 mai, la Hard Rock Cafe se va cânta la cel mai înalt nivel, atmosfera va fi incendiară şi distracţia nelimitată, alături de PARTIZAN  şi invitaţii speciali ai serii! Concertul începe la 22.00 iar biletele costă 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 60 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Acestea se găsesc, în format fizic, la Hard Rock Cafe şi în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) şi online pe www.iabilet.ro.  EXTRA - Aplicatia de IOS sau Android iaBilet.

 

VINERI, 8 MAI, ORA 22.00 – CONCERT PARTIZAN & FRIENDS

Pe 9 mai, Cortez Band te întâmpină la Hard Rock Cafe, cu refrene binecunoscute şi bună dispoziţie cât cuprinde!

Membrii Cortez Band, adică Ioan Oprea Cortez (voce), Peter Sarosi (clape), Laszlo-Orth Hunor (chitară), Florin “Pefi” Pop  (tobe) şi Mircea “Burete” Preda (bass), vor interpreta piese din impresionantul lor repertoriu ce atinge zone rock (de la Metallica la Red Hot Chilli Peppers), pop rock (de la U2 la Bryan Adams) şi rock’n’roll (de la Elvis la The Beatles).



Nu vor lipsi nici compoziţiile proprii, playlist-ul Cortez incluzând şi deja bine-cunoscutele piese semnate de Peter Sarosi şi Dinu Olaraşu.

Concertul începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod