evenimente @ Hard Rock

JOI, 26 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT CARGO

Legenda rockului timişorean, CARGO, vine pe 26 martie la Hard Rock Cafe pentru un show extraordinar! Vino cânţi cele mai cunosute refrene şi să te bucuri de revederea cu o formaţie de top!  “Ziua vrăjitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de voi”, “Nu mai am ţigări” şi multe altele sunt garanţia unui concert memorabil!

Înfiinţată la Timişoara în 1985, CARGO a revoluţionat rockul românesc încă de la primul album - “Poveştiri din gara”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, “Destin”, iar gloria absoluta a venit în 1998, când au lansat albumul “Ziua Vrăjitoarelor,” alături de o broşură intitulată “Jurnal de bord”, ce include textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei.

Anul 2000 a coincis cu lansarea maxi-single-ului “Bagă-ţi minţile în cap”, iar în 2007 CRAGO a scos pe piaţă albumul “XXII” un ‘best of’ ce conţine 22 dintre cele mai cunoscute piese ale formaţiei, reînregistrate cu Adrian Ingrişan, la voce.

Cele mai recente single-uri, “Nu mă lasa să-mi fie dor” şi “A 5-a dimensiune” s-au numărat în 2013 printre preferatele publicului, iar concertele CARGO se desfăşoară frecvent cu casa închisă.  Aşadar, nu pierde şansa de a vedea live, o trupă ce a scris istorie în rockul românesc, în concertul extraordinar, de la Hard Rock Cafe.

Showul începe la 21.30, iar biletele costă 60 de lei, cu loc la masă şi 80 de lei VIP, cu loc la masă, în faţa scenei.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour) şi online pe www.iabilet.ro sau prin aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.


VINERI, 27 MARTIE, ORA 22.00 – CONCERT TRIBUT FREDDIE MERCURY


JOSEPH LEE JACKSON, aduce pe scena din Hard Rock Cafe electrizantul show "A VISION OF MERCURY," pe 27 martie! Vino sa asculti live “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” si multe alte hituri QUEEN!

Cu peste 10 ani experienta, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei.

Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei  mai spectaculosi solisti din istoria rockului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.




SAMBATA, 28 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT PACT cu LEO IORGA si ADI ORDEAN

Pe 28 martie două nume ce au scris istorie, îţi dau întâlnire la Hard Rock Cafe: LEO IORGA şi ADI ORDEAN te invită alături de PACT la cel mai nou show al trupei! Vino la ROMANTIC ROCK, un concert emoţionant, cu refrene binecunoscute şi compoziţii noi! Te aşteptăm să cânţi, alături de vocea care le-a lansat, hiturile “Trenul Pierdut”, “Singur te caut in noapte”, “Sa te gandesti la mine”, “După ani şi ani” sau “Cine eşti tu oare”  într-un spectacol ce va fi un adevărat arc peste timp!

Numele PACT reuneşte figuri emblematice ale scenei rock din România: solistul LEO IORGA şi chitaristul şi compozitorul ADI ORDEAN, cântă din nou împreună, alături de alţi instrumentişti de clasă.

Istoria grupului a început în 2012, a contiunuat în 2013 cu single-ul “Ploaia care cade”, iar în 2014 a fost lansat priml long play al formaţie, intitulat “Numărul Unu”.

Actualmente, formula PACT înseamnă: Leo Iorga - vocal, Adrian Ordean - chitara, Marian Mihailescu - chitara bass, Razvan Gorcinski - tobe si Alex Ardelean - chitara.

În showul ROMANTIC de la Hard Rock Cafe, PACT cu LEO IORGA si ADI ORDEAN vor cânta cele mai frumoase piese de dragoste, ce dăinuie de ani şi în inima voastră. Vă aşteptăm vineri, 28 martie, de la ora 22.30.




LUNI, 30 MARTIE, ORA 20.30 – CONCERT HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA

Ţi-e dor de un spectacol senzaţional, cu un one man show desăvârşit? Pe 30 martie Horia Brenciu revine alături de HB Orchestra, la Hard Rock Cafe, pentru un show la fel de fresh ca o adiere de primăvară! Artistul fenomen te întâmpină cu piese din repertoriul propriu, precum “Hello” sau “Fac ce-mi spune inima”, dar si cu multe hituri internaţionale, ce îţi vor aprinde pofta de dans!

HORIA BRENCIU este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul  din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV.

Este singurul artist ce reuşit să umple până la refuz, Sala Palatului, în patru zile consecutive, pentru showul „Fac ce-mi spune inima”, ce a marcat şi lansarea albumului „40” (2013).  Iar anul 2014 a însemnat un nou şi remarcabil record pentru HORIA BRENCIU şi HB Orchestra: punerea în scenă a primei producţii muzicale româneşti pe scena din impresionantul Pavilion Central de la Romexpo şi două reprezentaţii derulate cu casa închisă.



Aşadar, nu rata şansa de a vede live poate cel mai incitat show al momentului! HORIA BRENCIU şi HB Orchestra îţi dă întâlnire pe 30 martie de la ora 20.30, la Hard Rock Cafe, pentru un show la fel de spectaculos ca şi numele de pe afiş.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod