Evenimente @ Hard Rock

JOI, 26 FEBRUARIE, ORA 21.30 – CONCERT DIRECTIA 5

Pe 26 februarie vino sa iubesti romaneste, dupa Dragobete, la Hard Rock Cafe, la o noua intalnire cu Directia 5 in cadrul unui show prezentat de BestMusic Live Conerts.

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti, cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 26 februarie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite pe www.iabilet.ro, in magazinele Muzica si la Hard Rock Cafe.

SAMBATA, 28 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT MARFAR


Pe 28 februarie te aşteptăm la Hard Rock Cafe, pentru o călătorie în lumea muzicii bune alături de trupa MARFAR! Nu uita să îţi iei în bagaj cheful de distracţie şi pofta de dans şi să fii pregătit pentru opriri pe meridiane rock, pop şi chiar disco!

MARFAR a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge aşa...”.

Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, însă nu a neglijat nici compoziţiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, până la emblematice balade şi refrene rock din anii “80. MARFAR susţine recitaluri foarte diverse şi surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale şi pline de energie.



În prezent MARFAR înseamnă: Tonina Tarnosche – Voce, Bogdan Bratis – Voce, Vali Neamtu – Tobe, Dragos Pitaru – Bass si George Statescu – Clape.

Îmbarcarea în voiajul pe note muzicale de pe 28 februarie este programată la ora 22.30, iar biletele costă 25 de lei şi se găsesc la Hard Rock Cafe.

Te aşteptăm şi îţi dorim călătorie plăcută, cu MARFAR!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod