Emotion Center organizeaza un grup de consiliere pentru viitoarele mamici

Graviditatea este o perioada minunata dar si dificila, in acelasi timp. Este o calatorie minunata, cu multe emotii, cu multe asteptari, cu multe planuri de viitor, cu multa bucurie. Vine cu emotii, trairi si intrebari juste, la care meriti sa cauti si sa gasesti raspunsuri. Pentru tine si pentru celelalte viitoare mamici care iti seamana, Emotion Center a dezvoltat o serie de intalniri in care abordam impreuna aceste si multe alte intrebari.
De ce grup?

Experienta grupului aduce diversitate, aduce un unghi nou de a te uita la tine si la emotiile tale, aduce oglinzi care iti reflecta diferit ceea ce simti, gandesti faci sau spui, aduce situatii diferite, aduce solutii surprizatoare. Aduce un timp de calitate pentru tine, alaturi de alte persoane care trec prin aceeasi experienta ca a ta, dar in maniere diferite. Aduce spatiul de care ai nevoie pentru a da glas gandurilor tale. Aduce conversatii si activitati facilitate, orientate catre descoperirea resurselor tale si catre raspunsurile de care tu ai nevoie.


Cui ne adresam?

Femeilor insarcinate*, celor care doresc sa inteleaga “calatoria” graviditatii, celor care doresc sa se pregateasca emotional si psihologic pentru Marele Moment si ceea ce va urma lui.

*pentru participarea la grup, recomandam ca sarcina sa fie trecuta de 12 saptamani.

Cum? Cand? Ce? Unde?

Iti propunem sa ne intalnim periodic, timp de 3 ore, urmand sa stabilim de comun acord frecventa intalnirilor la prima intalnire a grupului (o intalnire pe saptamana sau la doua saptamani). Grupul va avea minim 5 si maxim 10 persoane.
Pornim la drum pentru 10 intalniri, avand posibilitatea sa prelungim calatoria daca asa vom dori impreuna. Prima intalnire va avea loc la inceputul lunii octombrie, iar termenul limita pentru inscrieri este 15 octombrie. Intalnirile au loc intre orele 18.00 – 21.00 la sediul Emotion Center, situat in Strada Iacob Negruzzi, nr. 7, sector 1, Bucuresti.

Fara a ne limita la cele de mai jos, vom aborda in intalnirile noastre urmatoarele subiecte:

·  Graviditate si influenta asupra trairilor emotionale, gandurilor si actiunilor;

·  Mituri despre perioada sarcinii si realitatea personala;

·  Explorarea asteptarilor si “punerea lor la indoiala”’;

·  Cum ma simt eu? Cum ma percep ceilalti? Ce aleg?;

·  “Vreau sa fiu o mama buna!” – povestea, bagajul, destinatia;

·  De la cuplu la familie – roluri noi in viata de familie;

·  Schimbari in viata si in gand -  posibile piedici, posibile oportunitati;

·  Implicatii in viata sociala si profesionala - cufarul cu nestemate;

·  Stiu sa spun si stiu cand si cui sa spun “Am nevoie”;

·  Relatia mea cu persoanele semnificative din viata mea;

·  “Eu, cu mine, despre mine, pentru mine!”.
 

Facilitatorul grupului va fi Roxana Agafitei, psiholog, consilier psihologic si psihoterapeut specializat in psihoterapii scurte orientate pe resurse si solutii, psihoterapie strategica, terapie sistemica: cuplu, copil, familie.
Si mama a doi copii. Mai multe detalii despre Roxana: http://www.emotioncenter.ro/echipa/roxana-agafitei.html; https://www.facebook.com/roxana.agafitei.5.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod