Elena Merișoreanu - intervenție de urgență la genunchi!

Durerile groaznice la genunchi de care suferă îndrăgita cântăreață de muzică populară Elena Merișoreanu, au adus-o în pragul disperării. Indiferent ce tratamente a încercat pentru a scăpa de durerile cauzate de artrită, boală ce i-a fost descoperită în urmă cu ceva ani, acestea nu și-au făcut efectul, așa că aceasta a decis să apeleze la o clinică specializată.
"Cariera mea artistică se bazează pe statul în picioare. Nu a văzut nimeni artistă de muzică populară care să stea jos, să nu joace dansuri tradiționale. Tocmai de accea am venit la oamenii ăștia frumoși ca să mă ajute, să pot să vă bucur pe voi în continuare cu vocea mea."

Doctorii de la Bio Ortoclinic au decis că cel mai bine ar fi să îi facă niște injecții în genunchi pentru a o scăpa de dureri.

"Mi-a fost puțin frică în momentul în care mi-a spus ce trebuie să îmi facă.
Dar încet încet am trecut peste. Domnul doctor mi-a făcut înjecțiile și nu am simțit aproape nimic. Mi-a făcut niște injectii cu o substanță care ajunge până în cartilajul genunchiului pentru a potoli durerea. Sper că o să îmi fie mai bine de acum încolo"

"În România, îngrijorător este că aproximativ 200.000 de persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani suferă de artroză. Numărul total aproximativ de pacienți ce suferă de această afecțiune este de 8 milioane, majoritatea persoanelor fiind la vârste peste 50 de ani.
Și doamna Merișoreanu suferă de această afecțiune, însă noi o vom ajuta să se simtă mai bine, să își practice în continuare frumoasa meserie pe care o are."
ne-a declarat doctorul Ahmad Rawachdeh - medic specialist ortopedie și traumatologie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod