Dj Wanda a devenit model la 37 de ani! Și-a expus picioarele perfecte, în mijlocul intersecției, și a defilat pe podiumul de modă!

Dj Wanda a devenit model, unul cu totul nonconformist, ținând cont de cei 37 de ani ai săi, dar și de multitudinea de tatuaje ce îi acoperă trupului. Djița se mândrește cu o siluetă perfectă și cu un tonus care le-a atras atenția specialiștilor din industria modei. Astfel se face că vedeta a devenit model pentru un cunoscut brand fashion și concurează acum, într-o competiție, alături de Andreea Raicu și Malvina Cervenschi.
Mai exact, Wanda a fost model pentru un videoclip al Iza Van Dee, cu care participă la competiția Mooza Pop Up Store. În filmările cu pricina, Djița apare purtând o rochie de cocktail albastră, stând provocator pe o motocicletă sau plimbându-se senzual în mijlocul intersecției, printre mașile ce așteptau la semafor.

Această înregistrare poate fi votată pe siteul http://www.baneasashoppingcity.ro/mooza/, în cadrul unei competiții ce premiază tinerii antreprenori.

DJ Wanda a devenit, de altfel, și model de podium.
Vedeta a urcat zilele trecute pe catwalk la Sibiu în cadrul unui renumit festival de modă fiind manechin și muză a colecției designerului Andreea Olteanu, absolvent al facultății de Arte din București.

Și asta nu e tot! DJ Wanda pregătește prima linie vestimentară Iza Van Dee by #WANDA care se va numi Rockmantic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod