Crabtree & Evelyn lansează primul magazin din România, în Băneasa Shopping City

Parfumuri delicate şi preţioase cu arome florale invadează Băneasa Shopping City cu ocazia lansarii primului magazin Crabtree & Evelyn din România. Realizate din ingrediente naturale, produsele Crabtree & Evelyn te întâmpină cu o gamă variată de arome cu note florale, fructate sau fresh, din colecţii precum Lily, Pomegranate Argan & Grapeseed Oil sau La Source.

Gamele Crabtree & Evelyn îmbină armonios esenţele naturale de flori (iasomie, violetă, iris, trandafir, lăcrămioară) cu cele de fructe (avocado, portocală, rodie, lămâie), la care se adaugă uleiurile esenţiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). Motto-ul Crabtree & Evelyn, Explore everything and keep the best, te îndeamnă să descoperi produsele şi să-ţi găseşti preferatele.  Crabtree & Evelyn a început cu un singur produs – săpunul. Acum, colecţiile sale cuprind produse de îngrijire personală – de la parfumuri, loţiuni şi creme de corp la geluri de duş sau produse SPA.
 
Brandul Crabtree & Evelyn a fost creat având ca sursă de inspiraţie, pe de o parte activitatea lui John Evelyn, botanist din secolul XVII, iar pe de altă parte frumuseţea şi calităţile extraordinare ale mărului sălbatic.

Şi astăzi, numele Crabtree & Evelyn susţine respectul pentru natură şi încrederea că cele mai bune ingrediente se găsesc în plante.
 
Colecţiile Crabtree & Evelyn
 
Gama de produse Lily (note florale):

Dacă vrei să simţi primăvara pe pielea ta, atunci produsele din gama Lily sunt ceea ce cauţi. După o simplă pulverizare cu parfumul Lily vei simţi mirosul fresh, care aminteşte de un buchet de lăcrămioare proaspăt cules. Notele de bază au în alcătuire mosc şi ylang ylang. Winner of Bazaar Beauty Awards 2011, Singapore, “Favourite Floral Find”. În aceeaşi gamă vei găsi crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş şi săpunul lichid.
 
Gama de produse Pomegranate Argan & Grapeseed Oil (note fructate):
Colecţie care îmbină proprietăţile rodiei cu uleiurile din Maroc, vine în ajutorul tău prin produsele pentru îngrijire completă.
Prin antioxidanţii naturali, produsul poate fi folosit iarna, protejându-ţi pielea de mediul rece. Crema de mâini din gamă a câştigat premii internaţionale, de la Australian Beauty Awards, în 2012, până la Heat Magazine - South Africa în 2013 (Best Hand Product).

Mirosul proaspăt şi fructat îl poţi obţine folosind oricare dintre produsele din gamă (crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş, săpunul lichid şi scrubul).


 
La Source Collection

Chiar de la ambalaj, produsele din gama te duc cu gândul la ingredientele marine pe care le au în compozitie. Folosind produsele din gamă vei avea o experienţă spa la tine acasa. La Source va da pielii tale relaxarea şi vitalizarea de care are nevoie după o zi în mediul agitat. Gelul de duş, loţiunea de corp, scrubul, săpunul exfoliant pentru masaj, vin în completarea răsfăţului tău.

Crema de mâini din gama este cea mai apreciată în Australia, fiind desemnată Best New Hand Tool, în 2012.   Judecând după aromele enumerate, ai crede că produsele sunt doar pentru femei. Însă, gamele dedicate îngrijirii bărbaţilor din viata ta, te vor surprinde. Sandalwood, West Indian Lime şi Nomad sunt colectiile care abia aşteaptă să fie încercate.
 
 Colecţia Heritage

Anul acesta în septembrie, am lansat o colecţie limitată, care celebrează tradiţia de peste 40 ani. Colecţia Heritage cuprinde parfumuri clasice Crabtree & Evelyn recreate cu aceeasi atmosfera de epocă, dar cu tentă modernă. Aceasta cuprinde parfumuri clasice bărbăteşti şi parfumuri florale destinate femeilor: Venetian Violet, Old World Jasmine, Florentine Freesia, Hungary Water, Old Windsor, Neapolitan Bergamot, Sevilian Neroli.
 
 
Începându-şi activitatea în anul 1972 ca o mică afacere de familie, brandul s-a extins rapid, în prezent deţinând peste 200 de magazine destinate exclusiv produselor sale în peste 65 de ţări.
De-a lungul timpului, Crabtree & Evelyn a obţinut peste 80 de premii internationale pentru calitatea produselor sale. La fiecare 5 secunde, un produs din gama Hand Therapy este vândut undeva în lume.
 
https://www.facebook.com/CrabtreeandEvelynRomania

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod