Cornel Ilie (VUNK) a facut flotari si-a dat cu zarul ca sa-i convinga pe tineri sa citeasca

Invitat la Bookland, cea mai ampla serie de conferinte practice pentru elevi si studenti, liderul trupei VUNK, Cornel Ilie, a surprins audienta cu un discurs nonconformist care a obtinut uralele tinerilor.
Cornel Ilie le-a vorbit despre alegerile pe care fiecare va trebui sa le faca in viata , plecind de la una dintre cartile lui preferate, “Omul Zar” a lui Luke Rhinehart  si i-a provocat pe elevi cu intrebarea: "Ai face ce dicteaza un zar?". Unul dintre liceenii care a intrat in joc a dat cu zarul si soarta a decis ca poate sa-l intrebe sau sa-l puna sa faca ceva pe invitatul din fata lui. Acesta, in risetele colegilor l-a invitat pe Cornel Ilie sa faca 10 flotari.

“Am ales Omul zar, carte pe care as recomanda-o oricui vrea sa se cunoasca mai bine, sa-si caute limitele si sa inteleaga miza si valoarea alegerilor pe care le facem. Imi doresc ca din ce in ce mai multi liceeni sa aiba incredere in visele lor, pentru ca daca visele i-au gasit si au venit la ei, inseamna ca si ele  au incredere in ei ca le vor implini", a explicat  Cornel Ilie alegerea sa nonconformista.

Incepind de astazi, trupa VUNK porneste unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale sale : un turneu acustic in 18 orase, turneu care va include 12 muzicieni pe scena si va beneficia de participarea exceptionala a Alexandrei Usurelu (cu un recital in deschidere) si a Alexandrei Crisan (finalista X Factor) cu un moment special in show.

Asa cum  VUNK si-a obisnuit publicul  si turneul “Inconjurul lumii” va avea show-uri spectaculoase, care vor imbina rafinamentul mijloacelor clasice (cvartet de corzi, pian, trompeta, chitari acustice) cu interactivitatea tehnologiei moderne.
O versiune a acestui show a fost prezentata anul trecut, in aer liber, in Bucuresti, iar criticii de specialitate au numit productia drept "unul dintre cele mai surprinzatoare si mai rafinate concerte ale unei trupe rock romanesti”.

“Inconjurul lumii” Vunk va trece prin:

·        13 martie, la Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor)

·        14 martie la Brasov (Centrul Cultural Reduta)

·        18 martie la Bacau (Ateneul Mihail Jora)

·        19 martie la Focsani (Ateneul Popular)

·        20 martie la Galati (Teatrul Dramatic Fani Tardini)

·        21 martie la Iasi (Casa de Cultura a Studentilor)

·        22 martie la Chisinau (Filmarmonica)

·        23 martie la Suceava (Casa de Cultura a Sindicatelor)

·        24 martie la Piatra Neamt (Teatrul Tineretului)

·        25 martie la Targu Mures (Palatul Culturii)

·        26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultura a Studentilor)

·        27 martie la Zalau (Casa de Cultura a Sindicatelor)

·        28 martie la Deva (Teatrul de Arta)

·        29 martie la Timisoara (Filarmonica Banatul)

·        30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului)

·        2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu)

·        3 aprilie la Constanta (Teatrul de Stat)

·        4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart)

 
Concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol.
Ele costa 70 ron, iar elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod