Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 30 OCTOMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT The R.O.C.K. – AC/DC Tribut

METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita joi, 30 octombrie, la Hard Rock Cafe pentru inca un concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K., de data ast,a exact in noaptea de dinainte de Halloween, asa ca, pregatiti-va de un Halloween Party si veniti costumati.

La cererea publicului cele doua showuri sold out de pana acum din Hard Rock Cafe, THE ROCK revin pentru inca un show de peste 2 ore! Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile 'nebune' de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck", "You Shook Me All Night Long" , "Highway to Hell" si multe altele! FOR THOSE ABOUT TO ROCK...WE SALUTE YOU! Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara ritmica si tobe, trupa The R.O.C.K.

reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC Biletele pentru concertul Halloween Party cu THE ROCK - Tribut AC/DC din Hard Rock Cafe pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.


VINERI, 31 OCTOMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT THE BAND

In cea mai infricosatoare noapte a anului, nu e bine sa stai singur in casa! Asa ca ia-ti prietenii, costumeaza-te cat mai original si vino pe 31 octombrie, de la ora 22.00, la Hard Rock Cafe, pentru o super petrecere de Halloween! The Band revine pe scena noastra cu un concert exploziv.
Iar asta nu e tot! Daca vii costumat, poti castiga nu doar o noapte de distractie, ci si multe premii!
Intrarea este libera!



 
SAMBATA, 1 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT POPAS BAND

Dacă îţi doreşti o călătorie muzicală în jurul lumii nu trebuie să pierzi concertul POPAS!

BAND din Hard Rock Cafe! Eşti aşteptat la un viojaj, pe note muzicale, printre hituri unul şi unul! “Îmbarcarea” este programată sâmbătă, 1 noiembrie, de la 22.30.  

POPA’S Band activează din 2006 şi vine în faţa publicului cu un repertoriu foarte divers: formaţia aduce pe scenă salbatica fervoare a anilor 50-60, pe ritmuri de rock’n’roll, te transpune în mijlocul febrei disco-funk cu hituri din ani 70-80, aprinde scânteia pasiunii cu înflăcărate refrene latino şi, din când în când, îţi oferă un respiro pe acordurile mângâietoare ale unei celebre balade.   



“Muzica a fost concepută sa hrănească spiritul!”, este de părere Marius Popa solist şi fondator POPA’s Band şi actualmente membru al echipei showului TV “Cusurgii”.

Iar colegii săi - Medéa Bălănică - vocal, Florin Şerban - chitară, Gabi Pîndici - claviaturi, Nelu Niculae - chitară bas, Gabor Pal – tobe – îi întăresc spusele şi te invită să descoperi câtă dreptate au, pe 1 noiembrie la Hard Rock Cafe, de la ora 22.30.

Intrarea va fi liberă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod