Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 18 SEPTEMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT DIRECTIA 5

Directia 5 revin la Hard Rock Cafe, joi, 18 septembrie 2014 de la ora 21:30! Pregatiti-va de inca un “Live Rock n Roll” marca Marian Ionescu & Co.

Cu peste 22 de ani in lumina reflectoarelor, Directia 5 este fara indoiala una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice (LP,EP) si mii de concerte la activ. Vino la Hard Rock Cafe pe 18 septembrie sa-i vezi alaturi de Toni Seicarescu si sa asculti piese precum "O fata ca ea", "Daca ai sti", "Iti multumesc", "Iarta-ma", "Am nevoie de tine", "Esti stilul meu" sau "Si ce daca".

Biletele pentru concertul Directia 5 din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro, dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 80 de lei cu loc la masa si 100 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 
VINERI, 19 SEPTEMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT BEATLES`N JAZZ

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe pentru un concert-eveniment, unde muzica celor de la The Beatles va fi interpretata intr-o maniera inedita de catre Adrian Nour & Cantaloop, alaturi de o serie de muzicieni non-conformisti reuniti sub egida „Beatles’n’Jazz”.
Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de Jazz romanesti a ultimilor ani, Viorica Pintilie,  impreuna cu finalistul Super Show-lui TV “Vocea Romaniei”, Adrian Nour si asistati de cinci dintre cei mai talentati  reprezentanti ai noului val de instrumentisti de Jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura Cantaloop, vor explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri „Hey Jude”, „Yesterday”, „Yellow Submarine”, „All You Need is Love”, „Lady Madonna" si multe altele.
Biletele pentru concertul Beatles'n'Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.



Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 
SAMBATA, 20 SEPTEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT WETROOT

Pe 20 septembrie WESTROOT te poarta pe aripile spiritului liber al vestului salbatic.

Andrei (voce, mandolin), Chuckk (banjo), Felix (tobe), Alex (bas), Ana-Maria (vioara) si Silviu (chitara) te vor plimba pe ritmuri autentice de country-fusion-blue grass si iti vor reda atmosfera vestului indepartat cu o combinatie fericita de instrumente specifice si un sound modern, cu influente de pop, rock, funk, jazz si reggae.

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, iar pretul unui bilet este de 25 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod