Cine a fost eroul tău anul acesta? Ultimele 3 zile pentru nominalizări

Uneori sunt colegi, alteori parteneri, iar uneori sunt doar oameni de care am auzit. Dar fac lucruri care ne umplu de admirație. Și de puțină uimire: Când or avea timp să facă voluntariat? Cum au explicat consiliului director că e important să sponsorizeze proiectul ăsta? Cum or fi convins atâția oameni să doneze?
Am prelungit perioada de nominalizari la Gala Oameni pentru Oameni pana pe 23 octombrie 2014.

Anul acesta se pot face nominalizari ale activitatilor companiilor, IMMurilor, organizatiilor mari sau mici, institutiilor media si donatorilor individuali. Aceste activitati trebuie sa aiba legatura cu mobilizarea de resurse pentru schimbare sociala- campanii de atragere de fonduri, proiecte sponsorizate, proiecte de educatie pentru comunitati profesionale, campanii de constientizare sau promovare a comportamentului filantropic, donatii individuale.

Pentru a nominaliza este necesar sa va faceti un cont pe www.gala.arcromania.ro, sa completati un formular (20-50 min in medie) si sa dati comanda "Trimite" dupa ce il finalizati.
Formularele pot fi completate in mai multe etape si pentru a va fi mai simpla decizia sau pentru intrebari puteti accesa sectiunea "Regulament". Sau ne puteti contacta la madalina@arcromania.ro sau 0724218069.

Gala Oameni pentru Oameni este o campanie care se desfasoara anual, aflata la a 11-a editie. ARC Romania si AmCham Romania sunt organizatorii, iar Raiffeisen Romania este partenerul acestei editii.  Gala are o tradiție de 11 ani, timp în care a premiat aproape 150 de oameni care au schimbat România și și-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la ediția din 2013 au fost înscrise proiecte, acțiuni și voluntari care a însumat o investiție comunitată de 14 milioane de euro.

Menirea Galei este de a aduce in atentia tuturor celor interesati cele mai bune exemple de campanii de mobilizare de resurse, oferind o imagine de ansamblu despre cati bani sunt investiti din resurse private (comapnii si indivizi), cu ce impact si in ce zone predilecte, Este momentul din an in care multumim donatorilor, vedem cum ne comparam cu cei pe care ii consideram competitie si ne facem remarcati de catre cei care ne pot deveni parteneri.


Juriul care decide    premiile este format din (in ordine alfabetica):
Andreea Rosca (jurnalist/autor),
Cristina Stanciulescu (publisher Viva/Unica/Avantaje)
Dana Deac (TVR),
Dragos Neacsu (Erste Asset Management)
Felix Patrascanu( Fan Courier),
Georgiana Pogonaru (Romcolor 2000),
Gabriel Biris (Biris Goran).
Peter Barta (Fundatia Post Privatizare),
Roxana Vitan (Romanian American Foundation),


Categorii la care puteti nominaliza http://bit.ly/1FqrVxP
1.
Cel mai bun fundraiser/echipa de atragere de fonduri in cadrul unui ONG

2. Cel mai bun fundraiser voluntar

3. Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unei organizatii mici

4. Cea mai buna campanie de atragere de fonduri a unei organizatii mari

5. Cel mai implicat angajat al unei firme in campanii/proiecte de implicare in comunitate

 6. Cea mai de impact interventie a unei companii in comunitate prin sponsorizare

7. Cea mai de impact interventie a unui IMM in comunitate prin sponsorizare

8. Cel mai bun program de educatie adresat comunitatilor profesionale

9. Generozitatea care schimba vieti

10. Institutii media implicate in campanii si proiecte de mobilizare de resurse
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod