Cele mai scumpe lucruri scoase la vanzare online in 2014

Pe OLX.ro s-au gasit cladiri istorice, ferme, inele cu diamante si masini de colectie.
Romanii isi dovedesc in postarile pe site-urile de anunturi atat originalitatea, cat si spiritul in afaceri, ofertand produse de la cativa lei pana la milioane de euro. Astfel, doar in luna ianuarie 2015 valoarea anunturilor active de pe OLX.ro depaseste suma de 220 milioane de euro.

Si anunturile postate in 2014 au fost din toate categoriile de pret. Anul trecut, cel mai scump imobil postat pe OLX.ro a fost Hotelul Carol Parc din Bucuresti, cladire scoasa la vanzare pentru 5,65 milioane euro. Cu 20 de camere si terase cu vedere panoramica, palatul a fost construit in 1906 de catre arhitectul Regelui Carol I, Gustav Adolf Suter, fiind consolidat si modernizat integral in perioada 2003-2007.


Tot in cadrul categoriei Imobiliare s-au remarcat si anunturile pentru o cladire de patrimoniu din centrul Capitalei, ofertata la patru milioane de euro sau conacul din centrul Bucurestiului construit in stil neo-romanesc si cotat la cinci milioane de euro.
De asemenea, cel mai scump imobil de birouri a fost tot in capitala, acesta fiind ofertat pentru 10 milioane euro si avand o suprafata de peste 14.000 mp.

In 2014, colectionarii au gasit pe OLX.ro anunturi pentru mobilier Biedermaier ofertat la peste 50.000 euro sau o masina de cusut Singer 1902 la pretul de 30.000 euro. De asemenea, utilizatorii au gasit pe OLX.ro si un ceas cu diamante Audemars Piguet Royal, ofertat la pretul de 35.000 euro sau un inel de logodna cu safir si douasprezece diamante la suma de 14.000 euro.

In categoria Auto, impatimitii de viteza au putut achizitiona un Lamborghini Aventador, listat la pretul de 350.000 euro, iar admiratorii de Bentley s-au bucurat de un model Bentley Mulsanne fabricat in 2013 la suma de 330.000 euro.

Romanii aflati in cautare de teren agricol au gasit anul trecut pe OLX.ro mii de oferte, printre cele mai scumpe remarcandu-se o ferma dotata la standarde europene din judetul Prahova, ofertata la 12 milioane euro sau un spatiu de 5500 HA din judetul Galati pentru 15 milioane euro.

Pasionatii de sporturi nautice au putut intra in posesia unui vapor ce a apartinut familiei Ceausescu, listat la pretul de 500.000 euro, iar pentru iubitorii de apa si miscare s-a gasit o oferta pentru o barja transformata in club la suma de 300.000 euro.

In prezent, pe OLX.ro se gasesc peste trei milioane de oferte, fiind site-ul cu cele mai multe anunturi active.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod