Carmen Negoita o va intervieva pe Catrinel Menghia la festivalul de moda de la Alba Iulia si Sibiu

Carmen Negoita se va implica anul acesta in desfasurarea festivalului de moda Feeric Fashion Days ce va avea loc incepand cu 4 iulie la Alba Iulia si Sibiu. Cunoscutul fashion blogger roman va avea ocazia sa intalneasca si sa intervieveze designeri de peste hotare precum si pe renumita actrita Catrinel Menghia, cea care va lansa propria colectie de genti in cadrul evenimentului.

Carmen Negoita, in calitate de blogger oficial al festivalului de moda, va realiza interviuri filmate cu designerii si cu invitatii speciali: Pablo Patane, cunoscut fashion editor L’Officiel Thailanda si colaborator al festivalului FTL Moda New York, Ilaria Niccolini, presedinte si producator executiv FTL Moda New York, Valerina Mangani, vicepresedinte al festivalului Alta Roma Fashion Week, Diego de Biase si Eduardo Perez, designerii ce dau viata brandului Sarah Jessy Jones, Andra Handaric, un tanar designer din Medias, discipol al lui Gareth Pugh, unul din cei mai avangardisti designeri din Marea Britanie, romanca prezentandu-si pana acum colectiile inclusiv la Barcelona Fashion Week.

Carmen Negoita va realiza astfel o serie impresionanta de interviuri ce se vor regasi inclusiv pe blogul ei, www.carmennegoita.com, sustinand astfel si tinerii designeri talentati ce vor participa la Feeric Fashion Days.

Feeric Fashion Days 2015 incepe in 4 iulie in Alba Iulia, in Cetatea Alba Carolina, cu 12 prezentari de moda.

Doua show-uri individuale si doua seri de Gala vor fermeca privitorii cu colectii minunate, realizate de designeri veniti la Alba Iulia din toate colturile lumii.



Ana Maria Galan din Spania si designerii argentinieni Diego de Biase si Eduardo Perez, ce dau viata brandului Sarah Jessy Jones, isi vor prezenta noile creatii in Gradina Romana si in Muzeul Principia, sambata si duminica de la ora 19. In ambele zile, de la ora 21, pe pasarela ce va fi amplasata la Poarta a III-a, repere de stil esentiale vor fi prezentate la Gala Feeric.

„Ne-am indragostit de Alba Iulia si de magnifica sa cetate.

Este un loc absolut incredibil, extrem de ofertant pentru un eveniment de talie mondiala cum este Feeric Fashion Days. Daca anul trecut am prezentat la Alba Iulia colectii realizate doar de designeri romani, acum am deschis portile cetatii pentru creatori de moda din intreaga lume”, spune Mitichi, presedintele Feeric Fashion Days.

Fiecare seara de Gala va fi compusa din cinci prezentari de moda. Pe pasarela vor defila modele purtand colectii semnate de Paola Balzano - Londra, Haute Future Fashion Academy - Milano, Gianni Tolentino - Milano, Iulia Manciulea si Mihaela Carlugea.
De asemenea, spectatorii vor putea admira ultimele colectii Caresta Bags sau Concepto precum si o senzuala prezentare de lenjerie intima semnata Lise Charmel din Paris.

Intre 7 si 12 iulie Feeric Fashion Days se va muta in Sibiu, prezentarile de moda urmand a avea loc in locatii neconventionale. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod