BookLand Evolution se reîntoarce cu forțe proaspete în mijlocul tinerilor!

Aristotel spunea că ”cei care educă copiii sunt demni de mai multă onoare decât cei care le dau viață”, așa că BookLand Evolution și-a propus să contribuie la formarea și educația tinerilor prin intermediul conferințelor practice, unde au ocazia să cunoască și să interacționeze cu specialisti în media, antreprenoriat, teatru, literatură, muzică, sport, etc, prinzând mai mult curaj în fortele proprii pentru a-și urma vocația.
Initiațiva e încurajată de reacțiile tinerilor care au participat și care apreciază calitatea informațiilor primite, experiența speakerilor, recomandările beletristice și sfaturile primite, mulți dintre ei având norocul de a se alege și cu mentori.

Cea de-a doua serie a conferințelor practice pentru liceeni și studenți revine în această toamnă, dupa pauza de peste vară, și îi invită pe tinerii între 14-24 ani să ia parte la întâlniri inspiraționale cu oameni care au reușit să facă performanță.
Startul se ia în București, în perioada 21-25 septembrie, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), interval orar 15:00-17:00. De luni până vineri tinerii se vor întâlni cu 4 speakeri pe zi, dintre care îi amintim pe Lucian Mîndruță, Andreea Raicu, Vasile Calofir, Mihaela Tatu, Marina Almășan. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul şi vicepreşedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

După conferințele din București, BookLand Evolution va continua în alte 11 orase: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Buzău, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Focșani, Bacău și Iași.


Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod