BestMusic cu Smiley la Hard Rock Cafe pe 6 noiembrie

Cel mai titrat artist roman al momentului, SMILEY, revine la Hard Rock Cafe alaturi de trupa sa live pe 6 noiembrie, de la ora 21:30 in cadrul serilor "BestMusic cu... ".
Artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, alaturi de trupa sa live compusa din muzicieni numai unul si unul, promite inca un concert sold out la Hard Rock Cafe, unde veti putea asculta hiturile care l-au facut celebru: "Dream Girl","Criminal","Dincolo de cuvinte","Dead Man Walking","Preocupat cu gura ta","Cai verzi pe pereti","Am bani de dat", "Acasa" si multe altele.

Biletele pentru concertul SMILEY din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (Mag.
Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour), la Hard Rock Cafe si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.
 
Acestea costa 100 de lei cu loc la masa si 50 de lei fara loc, in fata scenei. Pentru acest eveniment organizatorii au hotarat sa scoata mesele din fata scenei pentru a avea parte de un show complet cu cat mai multi spectatori.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- SENIA in Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str.
Theodor Aman, Nr. 11 si Str. Frumoasa, nr. 56 (colt cu Calea Victoriei)
- Hard Rock Cafe

Extra:
- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro
 
Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod