Asigurarea de Locuință cu Extra Acoperiri

Groupama Asigurări a adăugat noi beneficii Colecției de Avantaje: Reparațiile de Urgență și Garanția pentru Serviciul de Autoconstatare. Beneficiile sunt disponibile momentan pentru asigurarea de locuință cu extra acoperiri.
În cazul unei defecțiuni în locuință, prin serviciul Reparațiilor de urgență Groupama Asigurări trimite un specialist pentru a remedia problema în maxim 4 ore de la sesizarea telefonică a clientului. Prin avantajul Garanției la autoconstatare, clientul este despăgubit de companie cu un card cadou de 100 de lei dacă se întârzie plata daunei, iar banii pot fi folosiți pentru orice cumpărături își dorește acesta.

Noile avantaje se alătură serviciului de Autoconstatare, o procedură simplificată de constatare a daunelor produse în locuință, care nu mai implică deplasarea inspectorului de daună la locul evenimentului.
Autoconstatarea poate fi utilizată doar în cazul daunelor cu o valoare mai mică de 2.000 de lei. Serviciul poate fi utilizat și prin intermediul aplicației de mobil, AloGroupama, disponibilă pentru iOS și Android. Astfel, autoconstatarea se face și mai ușor dacă utlizatorul are un telefon ce permite instalarea de aplicații.

Groupama Asigurări va continua să dezvolte Colecția de Avantaje cu noi servicii și să extindă acoperirea acesteia și către alte tipuri de produse de asigurare pentru a reduce efortul persoanelor asigurate în cazul producerii unui eveniment neprevăzut.

Pentru mai multe informații despre Colecția de Avantaje click aici:  http://colectiadeavantaje.groupama.ro/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod