Andreea Bălan şi Olivia Steer, două vedete cu karmă bună, au îngrozit România

Fosta iubită a lui Keo îi învinovăţeşte pe părinţi pentru copiii bolnavi de leucemie, iar Olivia Steer vrea să nu ne mai vaccinăm. Ce părere aveţi?

Se întâmplă ceva cu vedetele din România. O iau razna. Ieri a fost rândul Andreei Bălan care a postat pe Facebook o declaraţie şocantă, acuzându-i pe părinţi pentru situaţia în care au un copil bolnav de cancer. Şi nu-i învinovăţeşte de neglijenţă, care, la limită, ar putea însemna o urmă de scuză, ci aduce în joc ”karma proastă” a acestora.
După ce a fost părăsită de Keo, vedeta a intrat în picaj din punct de vedere emoţional, aceasta e singura explicaţie pentru postarea de ieri.

Şi-a vopsit părul într-un albastru turbat şi a început să citească foarte mult, cum afirma într-un interviu. A citit atât de mult încât a luat-o pe arătură:
"Copilul care moare de leucemie poartă greșelile părinților și boala reprezintă o pedeapsă pentru ei. De aceea trebuie mereu să facem bine oriunde, oricui pentru că viața/karma ni se întoarce într-un fel sau altul".
17 Septembrie 2015
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gamma pe 18 Sep 2015, 17:35
    Darwin award

    E tragic dar fascinant sa vezi cum functioneaza selectia naturala in cadrul unei specii inteligente

    0
    0

  • mik pe 17 Sep 2015, 12:48
    manipulare

    N-am mai intervenit pana acum pe web cu nici un comentariu, dar tin de data asta - e pentru cine are ochi sa vada si constiintza sa filtreze (de fapt cei putzini care au asa ceva, intuiesc deja toate acestea).... Se vede din avion tenta de manipulare, inca din titlu si prefatza (adica uite ce inconstienti de parinti care-si feresc copii de vacinuri -"Nu faceti ca ei!", iar cu karma - subiect foarte serios dar tratat aici la fel de gratuit - se incearca plasarea in derizoriu). 1. Vacin. Daca cei ce au interes au vazut o reactie adversa puternica a opiniei pe net, corect era sa creeze o campanie de informare la fel de incisiva a populatiei (ca intr-un stat democratic ce suntem, vezi Franta) si apoi sa lase pe fiecare sa decida pt. sine, nu sa impuna fortzat prin lege. Punand in balanta efectele unei rubeole nevacinate si a autismului pe de alta parte, nu stiu care parinte care-si iubeste copilul ar risca sa fie victima colaterala. Care parinte mai are nevoie de studii pt. demonstrarea legaturii dintre vaccinul facut si aparitia ulterioara a autismului, daca Doamne fereste se intampla? 2. Karma. Fara o minima documentare, toti cei care-si dau cu parerea - ca la fotbal si politica unde toata lumea se pricepe - nu fac decat sa se mentina in ignorantza, acceptand mereu tot ce li se serveste. E dreptul fiecaruia la prostie....

    8
    3

  • alex pe 17 Sep 2015, 10:02
    prostia nu doare

    Doamnee cata prostie!!..Acum inteleg de ce a lasat-o Keo..Iar dobitoaca aia de Olivia Steer habar nu are ce vorbeste.Cred ca ma sa a crescut o BIO'' cu ierburi si fara sa o vaccineze .A ajuns la 40 de ani degeaba..dar asa este cand ai prea mult timp liber si bani..numai stii ce sa faci.Noroc cu Andi Moisescu ca numai stia nimeni de ea.Cancanuri de terasa si multa prostie.

    6
    7

  • Gabriela pe 17 Sep 2015, 09:57
    P.S.

    Cancerul nu este "boala mainilor murdare" si nici nu se ia....asta ca sa stie si autorii articolului manipulator. Iar daca se mosteneste, este vorba de karma, asa cum spune Andreea Balan (si doar n-a descoperit ea asta, doar ii citeaza pe altii). Cat despre Angelina Jolie care s-a mutilat "de dragul sanatatii si al vietii" si le indeamna si pe alte cretine sa faca la fel, asta este cea mai mare porcarie posibila: poate n-o sa moara de cancer (desi n-as baga mana in foc), dar o sa alunece in baie si se loveste mortal la cap....un exemplu! Ori ii ramane un hamburger in gat! Cu soarta nu te joci si nici nu esti Dumnezeu sa fii stapan pe propria soarta, asa cum cred cretinii amerikani dupa ce l-au scos pe Dumnezeu din ecuatie....

    1
    4

  • BBB pe 17 Sep 2015, 09:57
    @Florentina esti praf!

    Fara doar si poate ca ambele personaje au luat-o pe aratura. Dar la fel de stupid este sa bagi in discutie popii si biserica. "Daca ai fi vorbit cu preotii" - NU, nu am de ce sa vorvesc cu asemenea personaje, niste slinosi cu privirea ratacita, care put permanent a bautura si transpiratie. Nu am ce, si nici de ce sa discut cu niste personaje al caror unic argument este "asa vrea Domnul, crede si nu cerceta". Religia secolului 21 este Stiinta, nu indobitocirea maselor in stilul primitiv al militantilor ortodocsi.

    6
    5

  • Gabriela pe 17 Sep 2015, 09:52
    Corect!

    Ambele au dreptate! Copiii mostenesc karma sau greselile (ca sa nu le zic pacate) parintilor, bunicilor etc...pana la al 7-lea neam spune Biblia, pana la a patra generatie spune Lazarev in cartile lui (apropo, "Diagnosticarea karmei" ar trebui sa fie lectura obligatorie). Cat despre pericolul vaccinarilor, nu-i nevoie decat sa va documentati temeinic (asa cum a facut evident Olivia Steer) si sa nu "puneti botul" la propaganda oficiala. Articolul de fatza este jenant, pentru ca incearca sa prosteasca oamenii atat referitor la cauzele profunde si subtile ale unor boli grave precum cancerul, cat si la "siguranta" vaccinurilor. Vaccinurile sunt moarte, cu exceptia a catorva care previn intr-adevar boli grave. Dar atat timp cat contin mercur ci aluminiu, mai bine sa te apere Dumnezeu, decat vaccinul...

    7
    2

  • florentina pe 17 Sep 2015, 08:45
    greseli

    Daca te documentai mai bine, ai fi citit si ca actualii copii platesc pt 7 generatii in urma sau daca ai fi vorbit cu preotii ai fi constatat ca platesc pentru pacatele tuturor oamenilor ca sa ne indreptam.

    6
    4

  • Mihaela pe 16 Sep 2015, 23:16
    Praf!

    De fapt Balanca nu a inteles nimic din ce a citit!!! Mai bine nu ar mai spune niciodata ca a citit atatea carti...Daca o sa aiba vreodata copii, atunci poate va constientiza ca nici ea nu a facut doar bine ( ca doar nu s-a nascut abia dupa ce s-a despartit de Keo si a inceput sa citeasca- a facut cu siguranta multe lucruri nu tocmai bune) si atunci sa se roage sa ii fie copiii sanatosi " sa nu sufere pentru greselile ei".

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod