Alexandra Dinu, pe covorul rosu de la Cannes la premiera filmului lui Woody Allen

Alexandra Dinu s-a numarat printre invitatii de seama de la premiera peliculei “Irrational Man”, regizata de Woody Allen, in cadrul Festivalului International de Film de la Cannes.
Productia ii are in rolurile principale pe Emma Stone si Joaquin Phoenix, iar premiera a precedat lansarea mondiala, programata pentru luna iunie.

Alexandra Dinu a avut o aparitie eleganta pe covorul rosu, purtand o rochie a designerului italian Renato Balestra, accesorizata cu bijuterii Pasquale Bruni.

La petrecerea de lansare, actrita a avut prilejul de a-l cunoaste personal pe celebrul regizor american.

“Inca din momentul in care am debutat ca actrita am visat la intalnirea cu Woody Allen. Este regizorul meu preferat, filmele lui sunt cu speciale si imi place modul in care reuseste sa contureze fiecare personaj in parte”, declara Alexandra Dinu.

La premiera de la Cannes, Alexandra Dinu a pasit pe covorul rosu alaturi de Emma Stone, Michelle Rodriguez si cantareata britanica Cheryl Cole.


In luna februarie, actrita a luat parte la o serie de evenimente in Los Angeles, in cadrul editiei din acest an a Premiilor Oscar, pasind pe covorul rosu alaturi de Naomi Watts, Adrien Brody, Laura Dern si Kylie Minogue.

Tot in Los Angeles, s-a numarat printre oaspetii de seama ai Festivalului de Film “Los Angeles Italia”, alaturi de nume celebre precum Franco Nero, Raoul Bova (cunoscut publicului roman din serialul “Caracatita”), Liza Minnelli si Jimmy Kimmel.

Alexandra Dinu va debuta ca actrita in Statele Unite in aceasta toamna, odata cu premiera filmului “The Serpent’s Gift”, in care interpreteaza rolul principal.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod