Actritele din showbizz au ales MissGrey

MissGrey inseamna armonie, calitate si eleganta. Este definitia femeii puternice care nu isi uita insa feminitate. Produsele sunt create cu pasiune in atelierul propriu, materiale de calitate sunt aent alese din cele mai importante magazine din orasele modei, iar croiala este menita sa flateze orice tip de silueta.
“Povestea Miss Grey a început în anul 2012, atunci când am creat acest brand 100% românesc, din dorinţa de a susţine design-ul şi producţia autohtonă. Ne mândrim cu produse create cu pasiune în atelierul propriu, materiale de calitate atent alese, care să flateze orice tip de silueta, design-uri  originale şi grijă faţă de nevoile clientelor. Miss Grey este definiția femeii puternice și active, care nu uită niciodată să fie feminină şi plină de stil. Deoarece clientele noastre comunică prin outfit-urile alese, creăm săptămânal colecţii noi, adaptate la trendurile momentului în materie de culori, texturi şi modele”, a declarat fondatoarea brandului MissGrey.ro, Cristina Oprea.

La evenimentul de lansare a colectiei de iarna au luat parte si cateva vedete, indragostite de creatiile realizate in atelierul MissGrey.
Eniko Georgescu, Irina Mohora, Doinita Oancea si Diana Matei au probat cardiganele cu aplicatii de dantela, saloperele cu broderii si deux-piece-urile din catifea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod