10 piese AC/DC şi un concert de coveruri pentru un început de primăvară rock

Au trecut aproape patru ani de la concertul cu care AC/DC zguduiau Bucureştiul in vara anului 2010 şi ni s-a cam făcut dor să-i ascultăm. Deşi o revedere cu ei în România e momentan

Au trecut aproape patru ani de la concertul cu care AC/DC zguduiau Bucureştiul in vara anului 2010 şi ni s-a cam făcut dor să-i ascultăm.


Deşi o revedere cu ei în România e momentan doar la stadiul de vis,  ne-am gândit că nu putem să nu marcăm cumva cei 40 de ani de activitate pe care îi împlinesc anul acesta tăticii hard-rock-ului. Aşa că am luat cea mai tare trupă tribut a australienilor şi îi aducem pe 25 aprilie la Hard Rock Cafe, însă, inainte de asta, ne facem încalzirea cu 10 piese de excepţie.

THE ROCK este una dintre cele mai prolifice trupe-tribut ale formaţiei australiene.

Cu un solist vocal de excepţie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de “nebun” şi energic ca Angus Young) şi instrumentisti cu experienţă la bas, chitară rítmică şi tobe, trupa The R.O.C.K. reuşeşte de fiecare dată să surprindă publicul şi să îi transmită starea specifică unui concert AC/DC.

------------------------------------------------

Biletele costa 35 de lei cu loc la masa (sau in picioare) si 50 de lei cu loc la masa in fata scenei (VIP) si pot fi procurate online de pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/

Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.

Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod