Ela Craciun: „Femeia trebuie să fie feminină tot timpul“

Prezentatoare a emisiunii Numai de Bine la Antena 3, blogger pe elacraciun.ro si mama a doi copii frumosi, Alesia si Alex, Ela Craciun este cu siguranta una din cele mai interesante femei de cariera pe care le-am cunoscut. Am vrut sa aflam cum este Ela in spatele camerelor, asa ca am provocat-o sa ne raspunda la cateva intrebari.
1. Ce mesaj ai pentru adolescentii din ziua de azi?

Să fie atenţi la ceea ce îşi doresc pentru că tot ceea ce ne dorim într-o zi primim. Am ajuns să mă gândesc că toate dorinţele mari, care la un moment dat păreau poate imposibil de realizat, au devenit lucruri normale. Să se gândească nu doar la ceea ce îşi doresc, dar în egală măsură la calea şi mijloacele prin care vor să obţină. Am învăţaţ că nu e atât de important ce ai realizat, cât modul prin care ai reuşit acel lucru.
Şi să înveţe să iubească! Dragostea face totul posibil, dragostea face totul mai uşor, dă sens vieţii. Îmi place foarte mult mesajul dat de Sf. Apostol Pavel- Imnul iubirii, spune că „şi de aş avea darul prorociei şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa, aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic."Esenţa existenţei noastre este dragostea, iar asta ar trebui nu doar adolescenţii să înteleagă ci noi toţi, indiferent de vârstă ar trebui să învăţăm să ne iubim sincer şi mult!

2.
Unde crezi ca gresesc cel mai des femeile intr-o relatie ?


Au! Aceasta este o întrebare care doare. Adică răspunsul s-ar putea să fie unul dureros, dar evident, nu este valabil pentru toate femeile, aşa că am să spun ceea ce gândesc. Femeile sunt pisicoase până pun „gheara” pe bărbatul pe care îl vor, pe care îl iubesc. Se poartă frumos, sunt nişte zâne bune până îl prind în mrejele lor, apoi după ce simt că îl au de partea lor, după ce se văd măritate, se transformă, au impresia că li se cuvine totul şi încep să ceară mai mult şi mai mult şi mai mult până când bărbaţii se satura şi îşi găsesc refugiul în alte lucruri sau locuri. Femeia trebuie să fie feminină tot timpul. Asta ar fi cea mai mare greşeală, dar sunt şi altele.
Acum nu vreau să fiu înţeleasă greşit pentru că şi bărbaţii greşesc, dar ei sunt ca nişte copii, depinde de felul în care îi obişnuim, cum ni-i creştem, aşa îi avem.

3. Care este cea mai frumoasa amintire pe care o ai pana acum?


Sunt multe, unele mai frumoase ca altele. Nu aş putea alege una pentru că unele mă leagă de familie, altele de oamenii dragi din viaţa mea, altele de munca mea. Dacă totuşi ar trebui să aleg, atunci aş alege momentele în care am aflat că voi fi mamă pentru prima oară, când am aflat că sunt însărcinată cu Alex, iar alta ar fi momentul în care am aflat că voi avea şi o fetită, pe Alesia.

4. Cum suna cea mai importanta lectie de viata pe care ai primit-o pana acum?

Că tot ceea ce facem se întoarce la noi într-o bună zi.
Orice facem, ni se întoarce. Şi am mai învăţat să nu port supărare pe cei care îmi fac rău, intenţionat sau neintenţionat. Dumnezeu are grijă să ne facă dreptate şi să ne recompenseze când merităm, noi nu trebuie să ne răzbunăm sau să ne căutăm dreptatea.

5. Care este cea mai mare investitie materiala pe care ai facut-o pana acum?

Dacă  ar fi să mă caracterizez, aș spune că sunt destul de cheltuitoare, sunt o persoană care se răsfață pe ea, dar și pe apropiați în  egală măsură. Pentru mine nu este importantă atât de mult valoarea materială a unui lucru, cât mai degrabă este important impactul asupra mea. Investesc în călătorii și în educaţie, nu mă pot abține să nu cumpăr când văd lucrușoare de copii. Am noroc că nu sunt pasionată de mașini, deci am scăpat de cheltuieli în sensul acesta, dar ca oricărei femei și mie îmi plac gentile și pantofii.
La capitolul pantofi aş putea concura cu Carrie Bradshaw din Sex & The City.

6. Ce ai invatat de la cititorii blogului tau sau de la cei care te apreciaza pe pagina de Facebook?

Să am mai multă încredere în mine şi să spun ceea ce gândesc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod