DJ Wanda si-a luat ochelari de Harry Potter de la Milano! Are o colectie impresionanta!

DJ Wanda este, probabil, cea mai cunoscuta “ochelarista” din showbiz-ul romanesc. De mai bine de doua decenii, nonconformista DJ-ita a achizitionat fel de fel de ochelari de vedere, in diverse forme si de la diverse branduri internationale.
Zilele trecute vedeta si-a completat colectia cu un model de ochelari cu rama rotunda, ce se aseamana cu cei purtati de cunoscutul personaj de film, Harry Potter. Wanda a descoperit ochelarii intr-un magazin din Milano si marturiseste ca s-a indragostit pe loc de ei.

„De cum i-am vazut, am zis ca trebuie sa fie ai mei. Sunt atat de cool! Simteam nevoia sa imi schimb putin look-ul in aceasta vara si au aparut la fix in viata mea. Ii ador”, spune vedeta.

DJ Wanda a petrecut cateva zile la Milano, alaturi de prietena ei buna, Paula Chirila, pentru a se intalni cu mai multi artisti in arta tatuajelor, pe care intentioneaza sa ii aduca in curand la Bucuresti pentru o serie de evenimente de tip schimb de experienta.

La Milano, Wanda s-a delectat cu preparate delicioase ale bucatariei italiene, a vizitat un celebru centru de tatuaje si a facut mult shopping.

„Milano este ca o portie de paste imensa, delicioasa, cu un sos care, sincera sa fiu, da dependenta.
Acest sos este defapt vibratia orasului, cultura urbana si italienii care, daca vorbesc, nu-i mai poti opri. O vizita la Colors Tattoo, un meeting job pentru un nou brand care va veni in Romania... Mi-am reinoit ‚garderoba’ cu o pereche de ochelari a la Harry Potter,  doua zile departe de iubitul meu. O experienta frumoasa alaturi de prietena mea, Paula, si noi negocieri cu artisti fabulosi pentru salonul meu, Wanda Tattoo”
, a scris DJ Wanda pe blogul ei, www.wanderful.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod