Travolta despre moartea lui Jeff

"Am facut tot ce am putut pentru a-l salva pe Jeff. Am vazut ca inca mai avea puls, chiar daca era slab, si am facut tot ce am putut. I-am facut respiratie artificiala 20 de minute."

"Am facut tot ce am putut pentru a-l salva pe Jeff. Am vazut ca inca mai avea puls, chiar daca era slab, si am facut tot ce am putut. I-am facut respiratie artificiala 20 de minute.". Aceasta a fost declaratia actorului, facuta publica prin intermediul avocatului sau, Michael McDermott si preluata de dailymail.co.uk.

"In momentul in care au venit paramedicii au continuat si ei resuscitarea", a continuat actorul. Moartea tanarului de 16 ani a fost confirmata de indata ce ambulanta a ajuns cu el la spitalul din Freeport, Bahamas.

Dupa aceasta intamplare tragica s-au nascut o sumedenie de zvonuri legate de apartenenta familiei Travolta la cultul bisericii scientologice.

Se spune ca Jeff suferea de fapt de autism si nu de sindromul Kawasaki, asa cum sustineau parintii lui.

Motivul pentru care ar fi fost tinut secret acest lucru este legat de faptul ca scientologia nu recunoaste bolile mintale ca fiind cu adevarat o problema, iar membrii ei cred ca acestea pot fi vindecate pe cale spirituala.

5 Ianuarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod