Sore a lansat videoclipul piesei „Dor să-ţi fie dor“

Sore a lansat, zilele trecute, un nou videoclip, realizat special pentru single-ul “Dor să-ţi fie dor”, o piesă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi mulţi dintre

Sore a lansat, zilele trecute, un nou videoclip, realizat special pentru single-ul “Dor să-ţi fie dor”, o piesă de dragoste emoţionantă, în versurile căreia se vor regăsi mulţi dintre fanii artistei.

Filmările clipului au avut loc în Buftea, în regia lui Alex Fotea, şi au durat aproape 24 de ore. Pentru filmarea clipului au fost folosite patru decoruri, iar Sore a purtat patru ţinute, realizate de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lăscuţ.

„Videoclipul povesteşte sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei poveşti de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind.

Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele să atragă atenţia de la poveste sau de la emoţia pe care atât clipul, cât şi piesa o transmit“, a explicat tânăra artistă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod