Pepe a lansat „Iubire interzisă“, o nouă melodie de pe albumul „Femei periculoase“

După ce a făcut furori cu piesa „O femeie cât o sută“, Pepe revine în atenţia publicului cu „Iubire interzisă“, un nou single extras de pe albumul „Femei periculoase“. „Iubire

După ce a făcut furori cu piesa „O femeie cât o sută“, Pepe revine în atenţia publicului cu „Iubire interzisă“, un nou single extras de pe albumul „Femei periculoase“.

„Iubire interzisă“ este una dintre cele mai aşteptate piese de către public, pentru că, ascultând noua melodie, mulţi au regăsit aceeaşi atmosferă din „O femeie cât o sută“. Piesa a fost inclusă şi în repertoriul de concerte al lui Pepe, fiind parte integrantă în coloana sonoră a proiectului „Unplugged Passion“, noul concept de show al artistului.

Noua piesă a lui Pepe este un cover după „Dejame Ver“, piesa interpretată de Rosario Flores şi compusă de Fernando Illan şi Cachorro Lopez.

Versurile sunt scrise chiar de Pepe, care spune că „Iubire interzisă“ este o piesă de stare, extrem de sensibilă şi care vorbeşte despre tot ceea ce înseamnă dragoste. „Melodia mi-a plăcut din prima clipă în care am ascultat-o şi de aceea am decis să o adaug repertoriului meu. Este o piesa despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc deşi este o diferenţă majoră de vârstă între ei. Voi apela din nou la fani pentru decizia de a filma un clip şi pentru acest single“, s-a confesat Pepe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod