Nicole Scherzinger se teme de paparazzi

Componenta trupei Pussycat Dolls declara ca-i este foarte teama ca paparazzi i-ar putea poze lenjeria intima.
Componenta trupei Pussycat Dolls declara ca-i este foarte teama ca paparazzi i-ar putea poza lenjeria intima. Aceeasi teama este impartasita si de colegele ei de trupa, care de fiecare data cand sunt in public stau cu aceasta grija. "In Marea Britanie ni s-a atras, pentru prima data, atentia asupra acestui fapt. De atunci suntem in permanenta stresate", declara Nicole.

In ciuda acestei situatii, cantareata de 30 de ani accepta sa fie urmarita de paparazzi peste tot si spune ca acest gen de relatie este foarte potrivita pentru a se intelege bine cu ei.

"Ma deranjeaza foarte tare acest aspect, pentru ca noi nu ne-am promovat imaginea prin astfel de tertipuri. Noi ne-am facut cunoscute prin muzica, nu prin aventurile amoroase pe care le-am avut sau prin culoarea lenjeriei intime pe care o purtam", a mai declarat artista.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • the power of rock pe 27 Aug 2008, 19:57
    nu e prea tare stirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    nu e prea tare stirea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod