Jodie Foster, despartire de 25 de milioane

Actrita s-a despartit de partenerea ei, Cydney, in mai, dupa 14 ani de convietuire. Motivul acestei separari a fost faptul ca Jodie s-a indragostit de scriitoarea, Cynthia Mort, de 51 de ani. Insa, probleme abia din acest moment au inceput.
Actrita s-a despartit de partenerea ei, Cydney, in mai, dupa 14 ani de convietuire. Motivul acestei separari a fost faptul ca Jodie s-a indragostit de scriitoarea Cynthia Mort, de 51 de ani. Insa, probleme abia din acest moment au inceput.

Conform celor scrise de revista National Enquirer, Cydney poate cere, legal, o despagubire de circa 25 de milioane de dolari, parte din averea pe care cele doua au construit-o in cei 14 ani de convietuire.

Se pare ca cele trei femei implicate in acest scandal incearca sa rezolve lucrurile cu calm: "Jodie isi doreste ca Cydney si Cynthia sa fie prietene.
Ea realizeaza ca daca reuseste sa le apropie pe cele doua si sa traiasca in pace, ca o familie fericita, Cydney nu va cere niciodata despagubiri".

Jodie si Cydney au fost vazute in Tokyo, saptamana trecuta, acolo unde Foster isi promoveaza cel mai nou film "Nim's Island".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod