Joaquin Phoenix, rapper debutant?

Actorul Joaquin Phoenix a sustinut primul sau concert rap, relateaza site-ul femalefirst.co.uk. Starul in varsta de 34 de ani din filmul "Walk the Line" a anuntat in luna octombrie a anului trecut...
Actorul Joaquin Phoenix a sustinut primul sau concert rap, relateaza site-ul femalefirst.co.uk. Starul in varsta de 34 de ani din filmul "Walk the Line" a anuntat in luna octombrie a anului trecut ca se va retrage din viata cinematografica. Insa Phoenix s-a reprofilat pe muzica - vineri, 16 ianuarie, intr-un club din Las Vegas, starul a cantat in fata publicului trei piese de pe noul sau album, afisand un aspect complet neingrijit, cu barba ravasita si parul valvoi.

Phoenix a sarit pe scena si a incurajat in permanenta publicul sa danseze.
Chiar daca spectatorii nu au fost atat de receptivi incat sa puna in practica indicatiile starului, totusi acestia l-au aplaudat si ovationat pe Phoenix, la finalul concertului, ceea ce l-a determinat pe acesta sa strige: "Aveti un loc special in inima mea!".

Actorul a declarat pentru revista "People" ca nu se teme de ceea ce va crede lumea despre debutul sau muzical: "Exista oameni care cred ca sunt o gluma? Sunt sigur ca exista. Exista oameni care cred ca o voi da in bara? Probabil, dar nu imi fac griji pentru asta.
Asta este forma prin care spun: 'Asta sunt eu'. Asta este povestea mea. Dupa toti anii in care am citit scenarii si am rostit replici pe de rost, asta este sansa mea sa fac ceva din inima si sa aduc asta in fata publicului.".


Dupa concert, Phoenix si-a petrecut intreaga seara imbratisandu-si prietenii si pozand zambitor alaturi de acestia.

Totusi, recent, prietenii si familia lui Phoenix si-au exprimat ingrijorarea fata de comportamentul bizar al actorului si de aspectul neingrijit pe care il afiseaza.
O sursa a declarat: "Pentru oamenii care il cunosc pe Joaquin, a fost un an incredibil de traumatizant si haotic. Toata lumea vrea sa ajute, insa nimeni nu este in stare sa sparga gheata si sa ajunga la el. Comportamentul lui ciudat i-a ingrijorat pe toti cei din jurul lui. Pur si simplu, incepe sa fie de speriat.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod