Dragoş Udilă (Uddi) de la „X Factor“ a lansat prima lui piesă, „Ragga day“

A apărut pentru prima dată în faţa publicului pe scena de la „X Factor“, iar acum a lansat prima lui melodie, „Ragga day“. Este vorba despre Dragoş Udilă, care se lansează pe piaţa

A apărut pentru prima dată în faţa publicului pe scena de la „X Factor“, iar acum a lansat prima lui melodie, „Ragga day“. Este vorba despre Dragoş Udilă, care se lansează pe piaţa muzicală sub numele de Uddi.

Dragoş a colaborat pentru piesa „Ragga day“ cu Famous Production, casa de producţie muzicală a lui Randi, iar melodia se armonizează cu stilul muzical al lui Uddi.

„Ragga day“ este o piesă de stare, cu influenţe raggae, aceasta reflectându-se şi în tematica versurilor, care vorbesc despre pofta de viaţă, relațiile umane, sărăcia, sau alte probleme sociale.

Piesa are un ton relaxat, ironic pe alocuri, cu un tempo în general lent, dar cu izbucniri antrenante şi amuzante pe parcurs.

„Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragoş este talentat, original, inventiv şi dedicat muzicii. Piesa este una care se potriveşte perfect cu stilul său şi este genul de melodie care te face să zâmbeşti“, a spus Randi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod