Cum s-au schimbat actorii din Twilight de-a lungul timpului

Nu există nicio urmă de îndoială că The Twilight Saga/Saga Amurg a avut un succes răsunător.

Această serie de cinci filme bazate pe cărțile lui Stephenie Meyer a avut un succes formidabil. Milioane de adolescenți și nu numai au urmărit aventurile acestor vampiri și s-au îndrăgostit de ei. Acum, timpul a trecut și fiecare dintre acești actori a ales să urmeze o cale diferită.

 

Vezi și: Cum s-au schimbat actorii din filmele anilor '90: 17 vedete care ne-au cucerit pentru totdeauna


De la lansarea seriei până în prezent, actorii au trecut printr-o mulțime de transformări, atât fizice, cât și în ceea ce privește evoluția carierei lor.

Iată ce au devenit, ce au făcut de-a lungul timpului și cum arată acum cei mai celebri vampiri!

Foto: brightside

1 din 13

Kristen Stewart

Cu toate că Stewart și-a început cariera de actriță pe când avea doar 12 ani (era fiica lui Jodie Foster în Panic Room), abia în momentul în care a jucat în Twilight a devenit faimoasă în toată lumea. Personajul ei, Bella Swan, se îndrăgostește de un vampir, Edward Cullen, care a fost interpretat de Robert Pattinson. Mai târziu, povestea lor de dragoste a devenit adevărată și în viața reală, ceea ce i-a înnebunit pe fani. În ciuda succesului pe care l-a avut, ea nu s-a limitat la stereotipul de "fată drăguță" de la Hollywood. Stilul ei punk chic și preferința pentru filmele independente precum Café Society sau Seberg au făcut-o să devină o actriță de mai puțin impact și totuși captivantă. Să se îndepărteze de reputația pe care și-o câștigase odată cu apariția în Twilight a fost un act controversat, dar într-un fel, ea pare să se bucure de schimbare până la urmă.
19 August 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod